Najdi forum

tvoj tip je navaden kurbirček, žal. Spremenil se ne bo.

sabinax – te stvari se dogajajo, poglej moj prispevek Prevaran in izdan le da je nekaj v meni govorilo, ne se vselik k meni.

Bolje sedaj kot pa da imaš muke.

lp,
Matej

Vijolica,
ti že veš kdo ti piše. Tam kjer si mi pisala ti jaz ne morem napisati ničesar.
Veseli me, da si se postavila na lastne noge in ti gre dobro.
Prav ali ne, tu ne želim debatirati, lahko pa poizkusiva na ZS in nadaljujeva kje drugje, kjer ne bo oči in ušes.
Lp Paco

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Tudi sama sem bila s takim fantom in verjemi mi, nikoli , res nikoli se ne spremenijo. Niti mu ni treba dajat ultimata, naj pusti njo ali greš ti… ker nikoli ne bo bolje. Vedno bo imel odprte skrivne maile, preko katerih si bo dopisoval s takšnimi ženskami. Taki moški imajo čustvene probleme, vsakič ko v razmerju rata dolgočasno, začnejo šmirati z drugo… to je njihov vzorec. Verjetno je tako delal tudi pri prejšnjih puncah.

Vem, da je odločitev težka – a naposled če se ti zdi, da rabiš čas in moraš vse skupaj premislit, si ga vzemi. Tudi sama sem svojega fanta puščala pol leta, potem pa ko sem ga pustila, nisem čutila nobene bolečine več. On si je takoj dobil novo punco, in spet ji dela isto, še vedno je prijalvjen na teh ona on straneh in veselo išče nove prijateljice… po zadnjih vesteh je njegova nova punca za to zvedela, a si zatiska oči… Škoda je je, ker je drugače zelo fajn punca, pametna.

dandanes ženske preveč ocenjujejo prvotni videz, namesto da bi se osrodotočile na
osebnost moškega, kaj lahko nudi, svetuje, razume. Zato prihaja do teh dogodkov,
ker ne spoštujejo osnovnih vrednot ljudi.

jst recimo tipa s katerim sem se pogovarjala na netu, nikol nisem videla v živo niti na sliki, vendar me je razočaral s svojo osebnostjo. sem ga sicer tudi vprašala, če bi se srečala pa mi je odgovoril, da je prestar zame. pa halo človek saj nič nočem le prijateljsko srečanje glede na to, da se že dlje časa dopisujeva. skratka non stop je govoril, da je prestar zame, istočasno se je pa hotel pogovarjat samo o seksu. pa to, da svetuje, razume… dokler nisem imela nobenih problemov je vedno govoril kako zna pomagat, prisluhnit… ko sem bila čisto na tleh zaradi določenih problemov ni bilo ne duha ne sluha o kakršni koli pomoči, lepi, topli besedi. tako da mislim, da ni čisto tako kot pišeš, vsaj pri meni je bilo tako, da me je pritegnil ravno s svojo osebnostjo, ki pa ni bila pristna in ki je pravi obraz pokazal šele kasneje. in tako me je pritegnil (pozitivno) s svojo osebnostjo ( na začetku), da na zunanji videz sploh pomislila nisem.

Videz sploh ni pomemben, če imaš denar. hehe 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

http://24ur.com/novice/crna-kronika/ocaral-jih-je-prek-spleta-okradel-in-zapustil.html

brez besed :))))))

To je imel posla s “starimi tetkami”. Z izplačilom protiusluge so očitno škrtale, pa se je dečko znašel. 🙂

Ženske, ženske, to zmore samo ženski svet.

Ženske, ženske, to zmore samo ženski svet.[/quote]

ane? :))))))))))))))

Ženske, ženske, to zmore samo ženski svet.[/quote]

ane? :))))))))))))))[/quote]

Kolk se eni naslajate nad tujo nesrečo!!!

jst recimo tipa s katerim sem se pogovarjala na netu, nikol nisem videla v živo niti na sliki, vendar me je razočaral s svojo osebnostjo. sem ga sicer tudi vprašala, če bi se srečala pa mi je odgovoril, da je prestar zame. pa halo človek saj nič nočem le prijateljsko srečanje glede na to, da se že dlje časa dopisujeva. skratka non stop je govoril, da je prestar zame, istočasno se je pa hotel pogovarjat samo o seksu. pa to, da svetuje, razume… dokler nisem imela nobenih problemov je vedno govoril kako zna pomagat, prisluhnit… ko sem bila čisto na tleh zaradi določenih problemov ni bilo ne duha ne sluha o kakršni koli pomoči, lepi, topli besedi. tako da mislim, da ni čisto tako kot pišeš, vsaj pri meni je bilo tako, da me je pritegnil ravno s svojo osebnostjo, ki pa ni bila pristna in ki je pravi obraz pokazal šele kasneje. in tako me je pritegnil (pozitivno) s svojo osebnostjo ( na začetku), da na zunanji videz sploh pomislila nisem.[/quote]

Tudi to je samo videz. Ženske ne znate nič več vprašat, nič poizvedet. Tolk ste pametne. A nobene presoje. Samo jaz jaz jaz …

Ni hecno, da en 23-letnik, nategne in to resnično nategne eno skoraj 50 letno:))

ane? :))))))))))))))[/quote]

Kolk se eni naslajate nad tujo nesrečo!!![/quote]

Če si mislil/a mene, te moram razočarati. Jaz v prispevku, ki sem ga linkala, ne vidim nobene nesreče, razen te, da je fantič šel za zapahe; to pa je pravzaprav sreča.

Z mojim odgovorom Bruttu pa je bilo mišljeno, “da samo ženski svet zmore”, da se postavi zase in so zadevo tudi prijavile. Sem prepričana, da se noben moški (če bi se znašel v takšni situaciji oz. da bi bilo ravno obratno, kot je) kraje ne bi upal prijaviti, ker bi ga bilo sram.

Torej bravo za ženske. 🙂

Vsekakor so se zase postavile, če jih “gnetejo” mladeniči. Ampak menda so mislile, da je to zastonj, da tak mlad fant komaj čaka na posteljne užitke z “mamicami”. 🙂 Bibitka, meni se zdi, da tebi tudi diši mlado meso… ;))

Vsekakor so se zase postavile, če jih “gnetejo” mladeniči. Ampak menda so mislile, da je to zastonj, da tak mlad fant komaj čaka na posteljne užitke z “mamicami”. 🙂 Bibitka, meni se zdi, da tebi tudi diši mlado meso… ;))[/quote]

Prva dva stavka ne bom komentirala, ker to je pač tvoj pogled na dogodek in imaš vso pravico, tako da…

Kar se pa mene in mladega mesa tiče, pa seveda da mi diši, in ne samo to, tudi pristoji mi, glede na moja leta, samo ne tako mlečno kot so mlečni 23 letniki. Taki meni ne sedejo. Jaz sem okrog let, ki naj bi jih imel “moj” moški na stališču, da mora biti starejši od mene vsaj 5 let, mlajši mi ne sedejo :), ker mleka na splošno nimam preveč rada 🙂

Bibitka

A ti, a ne? Se mi je zdelo… :))) hehe

Ko boš tam +45. kot te gospe, ti pa vsekakor bodo, vsaj tak občutek imam. 😀
Starejše dame, ki imajo več pod palcem, tudi rade zaidejo tja vse do Jamajke in Karibov.
Postavni čokati čokoladni fantje tam 18, dame tudi 50 in več….

pa je mleko dobro za kosti in zobe. da te ne bo osteoporoza doletela… 😉

Ti to ziher na vodi čutiš, kaj bo meni sedlo, ko bom +45 🙂 ne vem, zakaj imam občutek, da te fejst peče :))

Kam pa rade zahajajo starejše dame, ki imajo več pod palcem pa jaz ne morem vedeti. Če sklepam po moji mami, je najbolj zadovoljna s tem, kar ima doma :))

Bibitka

Tvoj občutek je točen, meni pivo poleti sede, ko fejst peče. Pa še kako! 🙂
Pa tebi? :)))

New Report

Close