INTERNETNI OSVAJALEC
Pred 3 tedni sem na opozorilo drugih, ki so videli na FBju dobila opozorilo, da ima moj partner zelo čudne komentarje, Zadevo sem preverila in ugotovila, da ima tudi osebna sporočila na FBju od neke 11 let starejše ženske z vsebino kako močno jo ljubi, kako si jo želi in kako komaj čaka, da bosta zaživela skupaj. Moram prizanti, da je to bil zame pravi šok. Ugotovila sem tudi, da sta na telefonski vezi vsak dan večkrat na dan. Tudi vsak dan čvekata na Fbjevi klepetalnici.Prepričana pa sem, da se še nikoli nista v živo srečala, vse te reči med njima pa naj bi trajale že kakšne 3 mesece. Ker sem pač taka oseba, da ne morem biti tiho, sem mu dala vedeti da vem, on pa je hladen kot led.Dala sem mu odločitev ali ona ali jaz, naj se odloči? Pa je tiho kot miš in še naprej počne to kar je, le nekoliko bolj naskrivaj in misli, da tega ne opazim. Žalostno pa je, da sem še le zdaj spoznala kako malo mu pomenim in da teh 7 let, ki sva bila skupaj prav zaprav ni nič naredil zame. Jaz sem delala in ga preživljala, on pa je cele dneve sedel za računalnikom. Normalno, saj takemu človeku potem postane dolgčas. Zdaj sem pred težko odločitvijo kaj naj naredim? Ker živiva v hiši njegovih staršev je jasno, da bom morala iti jaz. Ne vem, ali bom imela dovolj moči, saj ne bom samo odšla, ampak bom se vrnila v svoj rojstni kraj, kjer imam starše in prijatelje, poiskati si bom morala novo službo…resnično sem opupana, kaj mi prosim svetujete?
A misliš, da bi se edina vozla tako daleč ?
Jao ene ste tako neprilagodljive. Jaz delam dnevno 260 km (dom-služba-dom). Pa sem si takoj našel sovozače. Še celo preveliko povpraševanje imamo. Tako, da se malo pozanimaj pa se vas bo lahko mogoče več vozilo.
Če pa ne pa še vedno lahko kaj najameš v bližini službe.
Če si tvojega copatarja preživljala sedem let boš pa še ja zmogla sebe.
Aplavz “Driverju”!
Res je, sedem let si preživljala (internet) kurbirja, zdaj ti je pa škoda denarja zase????????!!! Kdo ti bo povrnil potne stroške? Pa to je isto, kot da bi te ta tvoj (upajmo, da že bivši) faker obupan spraševal: Kdo mi bo pa zdaj pral gate?
Ej, ej, potni stroški so tukaj še najmanjši problem. Ravno obratno: več ko jih boš imela, bolj boš vedela, da so v tvoje dobro!
Preden se ločiš in odseliš, še kaj bolj preprostega ukreni npr. po nesreči polij računalnik, da bo crknil, potem naj si pa tvoj partner dopisuje s kakšno, če si more. Ali vsaj nehaj plačevati za internet, pa bo dečko na suhem.
Manj mu dajaj, pa bo bolj razmišljal o tem, da bi sam kaj zaslužil – no, pa še dolgčas mu ne bo, hihi.
Sicer se pa strinjam, če moškemu dopustiš, da je pacek, potem to tudi bo (no, vsaj večina). Si lahko razočarana.
Sabinax… Joooj, kaj tak kompliciraš?! Samo zaradi potnih stroškov boš ostala z njim? Pa zato, ker si se že dve leti vozila in se ne bi več? Itak nič ni večno… torej je vse samo začasno… Si boš že našla službo bližje domu staršev ali pa stanovanje bližje sedanji službi… Ne ostajaj zaradi tega… čas beži… on bo vedno bolj močan, ti pa z vedno slabšo samopodobo, ker boš živela s vedenjem kaj on počne… Najdi svoj čudežni trenutek in odidi… Vse dobro ti želim…
Kdo pravi, da bom ostala z njim? Odločitev je padla in delam na tem, da grem stran, tudi službe ne želim imeti v tem kraju, niti kje v bližnjem kraju, ker nimam take velike plače, da bi si lahko privoščila najemnino stanovanja. Zeto sem se odločila, da grem nazaj v svoj rojstni kraj, kjer imam streho nad glavo, službo pa si bom tudi poiskala, saj sem precej ambiciozna.
Ker nisem škodoželjna ne bom polivala računalnika ali mu kako drugače delala škodo, saj verjamem, da ga bo na žalost slej kot prej doletela kakšnakruta usoda. Tisti, ki drugim želi slabo, ponavadi sami v jamo padejo.
Zahvaljujem se vsem za odgovore,saj ste mi z njimi dali samozavest in mi dali moč, da speljem svojo odločitev.
Ne vem koliko ti naša podpora res pomeni. Ampak, jaz želim, da ti uspe karkoli če nameravaš.
@plenilci duš: dober blog, ampak pozabljate eno bistvenih stvari: če ne bi bilo naivnih žensk, tudi taki “osvajalci” ne bi obstajali oz. bi imeli precej več dela z osvajanjem. Tista zgodba o “Jani”, se meni bere zelo odvisniško, “Jana” se je, ko je spoznala novega, povsem zapustila in dihala samo za tega loverja, povsem nerealno. Logično, da nekje poči, pa čeprav novi ne bi bil že vezan. In na koncu, ko zavestno ostaja z njim še naprej, tudi prispeva svoj delež k celotni zgodbi oz. k nadaljevanju le-te.
Prvi korak (ozaveščanje) ste naredile in vse čestitke k temu, kaj pa za naprej, v smislu preventive? Ali boste v nedogled lovile “prasce” ali boste skušale tudi kaj v lastni rasti narest?
Komplicirate!
Objavite nick/e lovcev na glave! Naredite kopije njihovih zapisov in to objavite!
Jaz imam poste neke poštenjakinje z MON-a, spravljene za spomin.
Ko mi bo skušala splezati na najvišji živec, bom to tudi objavil.
Jokanje po blogih ne bo prineslo rezultatov!!!!!!