Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Internetne zmenkarije

Internetne zmenkarije

Spodnja tema “ONA-ON” mi je dala mal za razmišljat.

Kako vi gledate na te internetne zmenkarije, spoznavanje prek interneta, iskanje potencialnega partnerja prek interneta in tako naprej???

Ali se vam zdi to normalno??? Ali smatrate te ljudi, k se tega poslužujejo za čudne, nedružabne in tako naprej – skratka nesposobne najt partnerja v real lifu???

Mate kako izkušnjo, dobro, slabo??? Tko k preberem/sledim je kr neki parčkov nastalo, tako da sta se najprej prek interneta spoznala.

Tisti, k se poslužujete teh “metod” – kako da ste se za to odločili – če ni preveč osebno vprašanje???

Jaz osebno se za to ne bi ravno odločila. Že tako sem imela preveč moških, ki so se potem izkazali za žisto nekaj druga, pa sem jih poznala že od prej in tako dalje. Če bi pa še šla spoznavat preko neta, pol bi šele bil rizik, na koga vse bom naletela!

6,7 let nazaj kar pogosto, 2x je celo ratalo nekaj vec…ampak vseeno….nikol vec

Interneta oz. chat-programov nikoli nisem imela z namenom iskati potencialnega partnerja. Vedno sem imela v glavi nek predsodek, da se na netu zbirajo čudaki, ki se ne znajdejo v real lifu in da jim nekej manjka, da se poslužujejo teh načinov (stupid me, I know). Ampak ko pa tkole spoznaš ljudi malo pobliže in pol v realnosti ubistvu ugotoviš da so ful fajn ljudje, oz. da so lahko uredu ali ne – tako kot tudi v realnosti.

Kljub temu pa kakšnih partnerskih izkušenj še nisem imela, ampak ko enkrat virtualnost stopi v realnost kaj takega ne izključujem.

Jaz sem spoznala svojega partnerja preko neta, nepricakovano, nenacrtovano, slucajno sva chatala, ker sva se takoj ujela, ker sva se zelo dobro razumela sva se zmenila za pijco in potem sva se srecevala dalje in se je vse razvijalo cist kul. Ogromno sva se pogovarjala, na chatu, po mailih, po telefonu… se srecevala, … najina veza se je razvijala, lepo je bilo, pravzaprav cudovito, ceprav sva oba bila precej skepticna na zacetku, vendar sva oba spoznala, da ljubezen ne pozna meja, in sva bila srecna, nacrtovala sva skupno zivljenje, druzino, … dokler…. ga ni pokopala bolezen, zbolel je in v parih mesecih odsel… z njim sem prezivela najlepse trenutke, pa tudi najhujse. Kruta usoda mi ga je vzela, ko nama je bilo najlepse, vendar sem hvalezna, neskoncno hvalezna usodi, da sem lahko bila z njim, da sem delila z njim tudi najhujse trenutke, ko je trpel necloveske bolecine in vem, da je z menoj ob strani lazje prenasal gorje.
Torej jaz imam cudovito izkusnjo, net je pac le ena pot. Nekateri se prvic srecajo v kavarni, drugi v sluzbi, tretji se zaletijo v trgovini, cetrti na netu itd. itn. … Tisti ki so posteni, so posteni v realnem zivljenju in v virtualnem, barabe pa so barabe povsod. Treba je zaupati intuiciji, zmerno tvegati in verjeti, da so na svetu tudi dobri ljudje. Ce so eni dobri, so seveda nekateri tudi manj dobri, vendar z zrelim pristopom to opazimo in se potem znamo odlociti.

jaz sem spoznala dva super možakarja pred leti na ircu. Pač padla sem noter v to sceno, brez kakršnegakoli namena iskati si partnerja pa se je vseeno zgodilo. No eden od tistih dveh je že par let moj fant, drugi pa zelo dober prijatelj.

ne zdi se mi dobra metoda, nikakor.

se bojiš tipov ala mavrični ? :)))

_____________________________________ življenje ni orehova potica

Spoznala sva se preko te klepetalnice. Z vsemi predsodki sem sel na zmenek in danes sva par. Ljudi pa itak nikoli ne dovolj spoznas. Kje je torej problem?

No nej še jaz povem mnenje…

Dandanes je računalnik brez interneta mrtev računalnik – vsakdo ki uporablja računalnik ima internet – poanta – živet v prepričanju, da so dandanes na internetu sami weird computer nerdi pa neprivlačne zakompleksane ženske (kot včasih velja prepričanje) je totalna bedarija.
Internet je ubistvu že nekaj povsem normalnega – uporablja ga skor vsak drug (v modernem svetu) in je del vsakdanjika za velik folka… tudi to, da bi bli zarad interneta kej nedružabni je bedarija…

Partnerice nisem prek neta nikoli iskal – tko da nekih izkušenj nimam glede tega, prisegam na klasiko – je pravi real life varjanta.
Je pa res, da je tukej pristop neprimerljivo lažji – najbrž ljudje zato tud po tem posegajo, prihranjen ti je marsikateri poraz (ki si ga verjetno ne vzameš tako k srcu, če se ti kle gor zgodi, kot če se ti v realnosti)…

Moram pa priznat, da sem spoznal prek tega foruma nekej res čudovitih ljudi…

Mogoce samo komentar na to, da so na iternetu cudaki. Vsak ki tule to misli, naj se zamisli na tem, glede na to da smo tule vsi na iternetu.

Lp,
Broz

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close