Najdi forum

Z jutrišnjim dnem pričnem z dopustom, potem bolniško, porodniško… Doslej sem te strani pregledala v službi.
Doma imam trenutno navadno telefonsko povezavo, zato vam je najbrž jasno, da internet deluje zelo počasi. Zdaj pa sem v dilemi: ali naj naročim ISDN ali ne? Kakšne so vaše izkušnje? Če ste npr. po 1 uro na dan na internetu – koliko dražji je vaš račun za telefon? Kaj mi priporočate?
Sem zaposlena v šolstvu, zato imam tudi v elektronskem naslovu kočnico guest.arnes.si. Menda naj bi potem plačevala sem telefonske impulze?

Hvala za kakršnekoli informacije!!!
Lep petek in še lepši vikend!

Kaj pa dostop do Interneta preko kabla – hitro in poceni.

Baje, da bo v decembru ena ok akcija za ADSL?
Morda bi se splacalo pocakat?
lpn

Preko kabla.Povšal 7.500 sit.

Jaz doma uporabljam,normalno telefonsko linijo,in ker nimamo nobenih obremenitev (fax..),mi internet,dela izjemno hitro.

Ena varjanta res stane 7500 sit (to je tsista za neomejen dostop doma in v tujini). Obstaja pa tudi varjanta za nekaj malo več kot 3000 sit (neomejen dostop doma (slovenija) in do 100 MB po tujini.

Ja, če boš preko arnesa, boš plačevala samo impulze, naročnina za arnes je tako zastonj.
Mi imamo isdn, brez njega skoraj si ne znam predstavljat (ma internet ne gre kaj bolj hitro, ker imam slabši računalnik), mam pa zato še eno linijo, če kdo kliče, pa vidim, kdo je klical,…

pa saj isdn ni dosti dražji od klasičnih telefonskih priključkov, zdele okrog novega leta bodo zagotovo kakšni božični paketi (vsaj lani so bili zelo ugodni), lahko se pa pozanimaš na 080 8000

Mi imamo doma navadno linijo, preko volje, delam kar veliko (na dan kako uro ali dve), poleg telefonskega računa plačujem okoli 3000 za internet – če imaš arnes je še ceneje, ker so tel. impulzi cenejši od voljinih… ADSL je v bistvu res 8.000 pavšal, amoraš imeti prej ISDN (min 24.000 sit), pa naročnina za ISDN je večja kot za navadno linijo.
Jaz se glede tega, da imamo zasedeno navadno linijo ne sekiram, imamo vsi mobitele, imam pa precej zmogljiv računalnik, zato je internet hitrejši kot v službi…
T.

Sem za ISDN kljub temu, da je naročnina nekoliko višja, saj verjetno ne bo več dolgo taka razlika glede na to, da naj bi se pripravili nekakšni novi paketi za PSTN naročnike. Če pa misliš, da boš res veliko na internetu pa se ti izplača imeti tudi ADSL.
Drugače pa če imaš ISDN več veš.
LP T.

najboljša ineternetna povezava je sigurno preko kabelske antene, če je v vašem kraju kabelski sistem, se obrni nanje, najhitrejši dostop je in najcenejši internet. Pa ne potrebuješ nobenih dodatnih telefonov… kot pri isdn-ju, samo modem in kabelsko anteno. na mesec plačujemo 10.000 in smo neomejeno na internetu.

New Report

Close