Najdi forum

Interent je slepilo

Ljduje se na interentu pogovarjajo čisto drugače, kot v živo. Dvomim, da se kakšen moški pogovarja z ženskami v živo tako, kot na forumu, saj nikoli ne bi prišel do seksa na ta način. Internet je kul, dokler ga znaš uporabljati in veš, kje je meja. Problem je v tem, da se na interentu zadržuje vleiko osamljenih ljudi, ki jim manjka komunikacija v živo. Takšni ljudje se potem navadijo internetne komunikacije in živijo v iluziji, da se jim v življenju nekaj dogaja. Na interentu se nič ne dogaja, internet je razmišljanje o življenju, ne življenje samo…Po moje je smisel forumov, d ajih uporabljaš malo, kot začimbo v svojem življenju..Komur so forumi življenje, ta življenja sploh ne pozna, ampak ima le neko popačeno podobo..

ne pase nam vsem ista stvar. Jaz osebno obozujem moske, ki direktno povedo, kaj hocejo. Tisti po ovinkih lahko kar odplavajo stran, jih niti ne povoham.

Resničnim genijem najbolj zagrizeno nasprotujejo povprečneži (Albert Einstein)

Veš da ja. Bi te rad videl, kako bi reagirala, če bi nekdo stopil do tebe v nekem klubu in ti direkt povedal, da te hoče pofukati.

tisti, ki mi je direktno povedal, je ponavadi dobil.

se spomnim, ko sem imela okoli 20let, ko sem delala v nekem lokalu, zvecer, nobenega gosta…pa pride en albanc, se usede, in ko sem ga postregla, je zgleda vidu prevec josk in se mu je dvignu. Nc ni okleval, mi ga je kr pokazal, prvo cez hlace, ga dou vn, uprasu ce sm za…ma to njegovo dejanje me je tok napalil da nimas pojma. Sva sla kr zadi pa sm mu ga potegnla. Ce nebi tega naredu, mu ga nebi.

KF, ti si taka lajdra, LOL 😀

Ma heca se ziher.

En droljica si KF. 😛 To je res mal čudn ja, da prideš do ene pa ji rečeš: A te lahk pofukam ? xD To delajo sam droljice,d a ga usakmu potegnejo pa pofukajo ;D

Kaca frfotaca! 😛 Če pa, kdaj mal ne naložiš kle na forumu. Na konc bomo pa zvedl, da si stara 13 let pa po vsej verjetnosti še kšn tip za tvojmu upurabniškmu imenm stoji. Jest ne poznam p*** u lajfu k bi imela tko razburljiv spoln živlene ;D

zgleda poznate same zadrte frigidnice.moje sozalje

Aljaž 24, ti še dolgo ne boš seksal, vprašanje če si sploh že.

Nekaj najboljšega, kar sem zadnje čase prebrala. To že sama dolgo menim. Ker nimam življenja, zato visim na netu. Kaj pa čem.

Pa dobro, sa verjetno niste preičakovali, da bomo vedno lestve pod okna nastavljali kot pradeda iz leta 1920?

Časi se spreminjajo in mi z njimi. Al je pa ravno obratno, karkoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close