Najdi forum

Inteligenca

Moj dober prijatelj je pred letom spoznal žensko in se zaljubil do ušes. Zadnje čase pa sta vse manj skupaj. Pravi da zato ker kadar koli hoče seksati, je ona vedno za to, ampak vedno hoče le v postelji in še to samo v klasičnem položaju. In prijatelj pravi, da tako seksajo samo neinteligentne ženske. Zdaj pa me zanima kaj ostali menite o povezavi med sexom in inteligenco. LP Igor

dej vprsasi ga od kje je to modro misel potegnu….

Igor, ta tvoj dober prijatelj pa ima ideje!
In katere poze more punca obvladat, da jo potem
smatramo kot inteligentno!

Sicer je pa dobra, jaz se takoj javim, pa gremo
preizkušat na tak način žensko inteligenco, haha!

Da nisi dlučajno ta prijatelj ti sam Igor, pa ti je še
pri tej anonimnosti nerodno!?

LP

Žiu!

Tale tvoj prijatlčk ma problem sam s sabo. Ženska že ve kaj hoče.
Očitno ji tako paše in si tako vzame.
Če pa fant nima domišljije in ne zna z njo je to njegov problem.

LP

Sploh pa ne vem, kaj morš bit pameten kadar seksaš, a boš zraven teorijo razlagou, katere mišice se krčijo in prožijo, kateri hormoni spodbudijo kaj, da potem ta kita tako deluja, una tako?? … heh:) …sex je morda bolj povezan z domišljijo … pa četudi te ni, ni rečeno, da dva ne moreta uživati zgolj v “klasičnem položaju” … sicer pa: kater kekec si je zmislu, da je pa lih ta položaj KLASIČEN …

princ

jpia,teh stvari se ne vzame,te stvari se daje,pa je v redu.Igor je pisal/pisala:
>
> Moj dober prijatelj je pred letom spoznal žensko in se
> zaljubil do ušes. Zadnje čase pa sta vse manj skupaj. Pravi
> da zato ker kadar koli hoče seksati, je ona vedno za to,
> ampak vedno hoče le v postelji in še to samo v klasičnem
> položaju. In prijatelj pravi, da tako seksajo samo
> neinteligentne ženske. Zdaj pa me zanima kaj ostali menite o
> povezavi med sexom in inteligenco. LP Igor

Veš modri, včasih je treba dajati, vendar mora biti na drugi strani nekdo, ki to vzame. Samo tako imajo stvari svojo vrednost!

Daj, vzemi!

Hmm, kaj pa če je punca zelo pametna in inteligentna, ima npr. magisterij iz ne vem česa pa še ni preveč izkušena v sexu in še malo sramežljiva?? To ni merilo!

Igorju ni nič nerodno, ta prijatelj pa nisem jaz. Ker če bi bil to jaz, bi pač napisal, da so to moji problemi. Drugače pa mu tudi jaz dopovedujem, da, če jo ima res rad, bo tudi to prebolel in bo mogoče sčasoma tudi punca sama ugotovila, da je lepo seksati tudi kako drugače. LP Igor

SEX je povezan z domišljijo in ne z inteligenco.Seveda je v samem odnosu pomembn človekova osebnost in s tem tudi inteligentnost.
Po mnenju tvojega prijatelja so torej tiste porno zvezde ala Cicciolina blazno inteligentne, saj obvladajo nešteto poz!

PS : v bistvu ta tvoj prijatelj ni tako zaljubljen kot praviš.O osebi, v katero si zaljubljen ne govoriš, da je neinteligentna, se vam ne zdi?

Jaz pa mislim, da je domišljija pogojena z inteligenco. Samo tu bi težko povezal poznavanje seksualnih poz z domišljijo. Prej z izobrazbo na seksualnem področju in izkušnjami. Chiccolina ima dosti izkušenj, da ji te poze niso problem in so njena poklicna dolžnost.
Prijateljeva punca pač drugih poz ne pozna, oziroma jih ne želi poskusit, ker ji je misionarska nenormalno všeč. Dejstvo je, da se ji je pri tej treba še skoraj najmanj trudit… :))

Zakaj je domišljija povezana z intelienco?

princ

Zakaj…. najprej moram povdarit, da jo to samo moje osebno mnenje, tega nikjer nisem prebral, pa tudi kakšen strokovnjak na tem področju nisem, samo menim, da ima tisti ki ima višjo inteligenco tudi veliko bujnejšo in razvitejšo domišljijo. Včasih je ravno domišljija vodila do kakih novih odkritij. Poglej na primer Verna. Kdaj je on sanjal o atomskih podmornicah… takrat, v tistih časih je bila to samo zelo bujna domišljija, danes pa je očitno, da za tem stoji cela znanost. In človek z zelo malo inteligence take bujne domišljije zagotovo ne bi mogel imet. So še drugi primeri, recimo Leonardo da Vinci in veliko drugih. Sicer pa kot pravim jaz o tem ne morem strokovno razpravljat, bi bilo pa zanimivo slišat kako mnenje ljudi, ki o povezavi domišljije in inteligence vedo kaj več povedat. Po moje inteligenca vpliva na čisto vse umske procese ki se v možganih odvijajo, prav tako na domišljijo.

Lahko bi potem tudi rekli, da je tisti, ki ima bujno domišljijo tudi inteligenten, pa četudi razni testi kažejo porazen IQ? 🙂

Po moje je bujna domišljija pač zmožnost posameznega osebka, ne glede na njegovo intelektno razvitost. Čisto možno pa je, da imajo zelo inteligentni ljudje tudi bujno domišljijo ali pa je nimajo. 100% sem, da obstaja kakšen odštekan pisatelj, ki piše razne romane in scenarije, ne zna pa sešteti 3+3 in ali si skuhati kave. 🙂

Konec koncev pa imaš prav tudi ti.

Lepo se imej Marjan!

Princ

Se zelo strinjam s tabo. Višja inteligenca se odraža tudi na višji dovzetnosti, percepciji zunanjih dražljajev in ostalih dejavnikov, ki kakorkoli vplivajo na to.

lp,

Čisto možno. Saj pravim, bi blo zanimivo, da se oglasi kdo, ki bi tole malo še strokovno osvetlil.

Lep pozdrav!

P.S. Kje študiraš? Lj, Mb?

V Ljubljani … ti?

lp princ

V Mb

pia,čakam tvoj odgovor!

No, iz neumnega vprašanja je nastala dokaj resna razprava o inteligenci.

Osnovni problem, pa je v tem, da ne znamo točno definirati kaj to sploh je. Nekje sem slišal, da je inteligenca sposobnost iznajdljivosti v neznanih situacijah (v tem primeru ima veliko zvezo z domišlijo). Poleg tega je danes zelo aktualna čustvena inteligenca. Pa prepričan sem (in praktično lahko dokažem, he, he), da inteligenca nima prav veliko opraviti s pridobitvijo določene izobrazbe. (V moji generaciji je najprej doktoriral tip, ki smo ga vsi imeli za brezveznika, imel je slabe ocene, pa vedno je postavljal neumna vprašanja, je pa res, da je bil pravilno politično usmerjen).

Bolj se mi zdi pomembno, kaj se od nekoga pričakuje na nekem delovnem mestu in vse bolj sem prepričan, da so samodisciplina, natančnost, vztrajnost, zmožnost samoorganizacije precej bolj pomembne lastnosti kot pa ravno inteligenca. In enako velja tudi v vsakdanjem življenju.

p.s. Je še kje kaka ne preveč inteligentna dama, ki rada kuha, pospravlja, skratka nudi dobre hotelske storitve družini ? ;))))) Ej, to je bil čisti hec, da me ne bi nestrpneži napadli. Naj živi enakopravnost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close