Najdi forum

inštruktor mi teži

ZAHtevaj, naj Ti dajo drugega inštruktorja. Očitno je pa takšno spolno nadlegovanje postalo narodni običaj v tej srenji. Tudi moji hčerki je inštruktor težil, ampak ker je mladenka odločna, ga je hitro postavila na trdna tla.

Draga šoferka,

tudi meni je inštuktor težil, kot opisuješ in vem kako ti je. Tiste, ki obtožujejo tebe, kar lepo ignoriraj, kot so že pred mano napisali – zaskrbljujoče je, kako je pri nas nadlegovanje očitno nekaj povsem sprejemljivega, kriva je pa žrtev (yeah, wright). Ne sme te nadlegovati in pika. Najboljša rešitev je, da inštuktorja zamenjaš ali pa ga celo prijaviš.
Jaz se takrat nisem poslužila tega, ker sem bila stara komajda 18 let in v 4. letniku srednje šole, ampak tega pohotnega sluzavca še do danes nisem pozabila. Sem se pa drugače znašla. Ne samo, da sem mu večkrat povedala, da je zame stari gnusnež (takrat je imel kakšnih 35 let in ja, zdel se mi je star), da je pokvarjen tudi zato, ker je poročen (potem mi je razlagal, da se bo ločil) itd., tudi klofnila sem ga, če je bilo treba, enkrat je bil zraven še en “učenec” zadaj. Če me je prijel za roko, ko bi morala prestaviti, sem nabila gas tako, da se mu je strgalo in je potem kar on prestavil – v trenutku je pozabil, kaj je hotel… Ali pa sem zavrla tako, da ga je kar zabilo v šipo. Potem sem vedeno, če se je le dalo, koga pripeljala s seboj. Enkrat brata, drugič sošolko, tretjič sem mu rekla, da naslednjič pride pa oče (bi morala videt njegov fris). In tako dalje, pa smo sfurali in sem že prvič, po 22 urah, naredila izpit. Po izpitu (takrat je izgledal že skuliran) se je ponudil, da me odpelje domov in jaz trapa sem mislila, da je sedaj stvar jasna, pa sem prisedla… in me je poskusil posiliti. Ne vem kako, takrat sem bila še kar močna, sem mu zbila en zob, izpulila šop las, ga brcnila v jajca in nekako ušla. Nikomur nisem povedala (spet trapa). Potem me je zasledoval na poti v šolo in iz šole, klical domov takrat, ko je vedel, da sem že iz šole, starši pa še v službi itd. Končalo se je tako, da sem povedala očetu, ki se mu je strgalo… (pa je šel še kakšen zob). Potem je bil mir.

Danes se nasmehnem, ko pomislim, kako daleč je vsa stvar šla. Takrat se mi pa ni zdelo smešno. Lahko bi se tudi drugače končalo. Ne mislim, da si ti tako ogrožena, želela sem ti samo povedati, da ti ni treba tega trpeti in da raznih psihotov (tudi) med inštruktorji ne manjka, zato ukrepaj.

Lp, Ena

Bogi inštruktor, gotovo je kmalu ostal brez zob, žene in jajc. Skratka, zgodbica zveni kot da je resnična.

Draga šoferka, če se ne motim, imate v ljubljanskih avtošolah tudi inštruktorice?
Jaz na tvojem mestu, bi prosila zanjo in bi tako enostavno rešila svoj problem. LP

Dejan,

vseeno mi je, če verjameš ali ne. Tako je pač bilo, čeprav je res, da nisem napisala vsega, kar se je dogajalo… sem skrajšala in na koncu karikirala (tisto o še enem zobu).
Brez žene pa ni ostal. Kolikor vem, je še danes poročen z isto in ima celo svojo privat avto šolo. Včasih se vprašam, kako inštruira mlada dekleta in žal mi je, da ga nisem prijavila. Takšnim bi bilo treba inštruiranje prepovedati. Ne živim več v tistem mestu, zato imam lahko do takratnega dogajanja distanco. Povem ti pa, da me še vedno, če ga slučajno vidim (tudi v avtu, ko pelje mimo mene), zmrazi.

Sicer pa, če bi si hotela izmišljevati zgodbice, bi se podpisala pod drugim imenom in ne tistim, ki ga vedno uporabljam na teh forumih.

Lp, Ena

No prvo kar je bi se morala oblečt ne-pomankljivo.. Saj ga niti mal ne zagovarjam, ampak če te njegov način res moti, se pač za vožnjo obleči neizzivalno.
LP!

Hvala za pomoč, je pa to problem, ker je to v majhnem mestecu na ajd……. , žena tega inštruktorja je šefica šole in pravijo, da ima težke veze s komisijo, kar ona reče to menda naredijo, vsaj tako se hvali naokrog.
Malo sem povprašala eno, ki vozi pred mano, pa mi je rekla, ne skrbi, jaz se sekiram zato, da naredim izpit in me to ne moti.

Zgleda da so vsi ti inštruktorji eni psihoti, saj mu plačan naj gre k kur… za 50€ pa bo, samo mene naj pusti na miru.

v tej šoli nimajo žensk samo moške in kolikor jih vidim so vsi podobni, vsaj tako se obnašajo, ko gredo mimo mene, ko čakam na uro.

Oblačim se tako vedno in povsod, druge konfekcije sploh nimam, pa ne bom za enga norga tipa kupovala novih cunj. So pa to najbolj moreče ure v mojem življneju, komaj čakam, da se rešim teh muk.

Me pa še zanima, a je katera, ki pa se je dala dol z inštruktorjem? In zakaj je to naredila. Jaz se 100% ne bom, raje s klošarjem na petkovškovem obrežju, so bolj pošteni in prijazni, včasih jim damm stotaka pa kako rečem ko grem tam mimo.

>”Malo sem povprašala eno, ki vozi pred mano, pa mi je rekla, ne skrbi, jaz se sekiram zato, da naredim izpit in me to ne moti.”

A ni čudno, da imaš problem samo ti.

Še vedno mislim, da je problem v tvoji glavi in ne pri instruktorju.

Po glavi ti hodi samo kurbarija in nato takoj pomisliš ko te instruktor prime za roko, da ne bi narobe šaltala.

Če se probam spomnit, se mi zdi, da je tudi mene kdaj prijel za roko, pa nisem nikoli pomislil da je gay in da me misli po*kat.

Normalno, da je v njeni glavi. Na pol naga skače po avtošoli, da jo vsi inštruktorji po strani gledajo – to je opazila (še čudno) že sama…

…Učim se vozit, imam 26 let, sem kar mačka, oblečena – bi rekli moški pomanjkljivo, pa ne da bi koga izzivala sem zelo zadržana nimam fanta, sem tudi še nedolžna…

Pa kaj to koga od nas briga, da je pri 26 še nedolžna in še dobra mačka obenem. Če bi bilo vse to res in njena garderoba vsa ta leta pomanjkljiva, bi bila že zdavnaj ob himen.

Podstrešja pa tule ne znamo popravljat. Za to imamo druge forume in strokovnjake. Skratka, zabluzila je 100 na uro.

Se povsem strinjam s tabo megaboy, škoda časa za tak na pol izmišljen post.

ne na pol – ves je izmišljen

Čimprej zamenjaj avto šolo in inštruktorja. Enako se mi je zgodilo sicer že 10 let nazaj in inštruktorju sem dala takoj vedeti, da ima preveč bujno domišljijo.
Direktor-ica avto šole mora za to definitivno izvedeti. Ti pa ne menjaj le inštruktorja temveč tudi avto šolo. V konkurenci, ki vlada med avto šolami, bo to direktoja ali direktorico sigurno prisililo, da se z inštruktorjem resno pogovori, saj je vsak odhod kandidata tudi odhod dobička. To pa je edino za kar jim gre.
Ne glede na to, kako si oblečena, se te primitivec nima kaj dotikat.
Žal poznam veliko deklet s podobnimi izkušnjami in nekaterih med njimi res ni motilo otipavanje in še kakšna dodatna usluga. Vendar to ne pomeni, da moraš zaradi “tepk” to prenašati tudi ti.
Želim ti uspešno učenje v drugi avto šoli in da izpit opraviš čimprej.

Megaboyu pa želim povedat le to, da smo ženske rade urejene zaradi svojega zadovoljstva in dobrega počutja. Če pa to njegovega ZVONKA prebudi v STOJKA je to njegov problem in naj si kupi macolo, ker drugega tako ni vreden.

Najdi si zensko instruktorico.
Tomaz

Masa, oprosti, ampak samo zato, da bi te nekdo, ki ti nima kaj teziti pustil pri miru se ti ni treba oblaciti tako, da ga ne “izzivas”, ampak je dovolj, da reces “mir mi daj”. Ampak, ker sem imel prijateljico, ki je imela podoben problem sem ze napisal – takoj zamenjaj za instruktorico.
Mimogrede, z instruktorji sem bil na kavici in lahko si prepricana, da se pred prijatelji baha, da je soferko defloriral in dal dol, kar tudi ni posebej prijeten obcutek, ko te potem taksni tuji pogledi ocenjujejo na podlagi laznih informacij.
Tomaz

Soferka, NIHCE NIMA VEZ NA POVSETOVI. Ce jih kdo ima mi lepo zaupaj ime in priimek, jih bom poklical ter se povabil na pogovor, tebe pa ne bom omenjal.

Lahko se ti zgodi, da pades. 50% voznikov prvic pade. Nekateri cepnejo tudi po trikrat. Ampak, to ni pri tvojih letih nobena tragedija, dokler nisi tako neumna, da odnehas.

Tomaz

Spet ena grobijanka, una prej ga je sunila v jajca, ta bi ga z macolo. Pa kakšne ste današnja dekleta? Nobene nežnosti in romantike ni več v vas… Nič več ne bo tako, kot je bilo…

Verjetno tudi ta ne bi bila dobra, zadnjič je ena pisala, da jo je napadla ženska. Kje hudiča te babe hodijo, da jih stalno kdo napada :-))

New Report

Close