inštruktor mi teži
Učim se vozit, imam 26 let, sem kar mačka, oblečena – bi rekli moški pomanjkljivo, pa ne da bi koga izzivala sem zelo zadržana nimam fanta, sem tudi še nedolžna. In kje je problem, očitno moj inštruktor ne razume najbolje, da ga plačujem izključno za ure vožnje in mi kar naprej nekaj namiguje, pa pomaga prestavljati, tako, da me prime za roko, pa roko preko ramen med vožnjo, skratka gre mi resno na živce, a se mu ne upam nič reči. Kar naprej me med uro vabi na pijačke, pa se postavlje pred znanci, to je pa moja nova….
Imam ga poln kufer kaj naj naredim, izpit nujno rabim, ne bi rada zapletala stvari, apmak, da bi šla s sluzavcem v posteljo, to pa ne, če nisem šla doslej z nobenim tudi z njim ne mislim. Pa še njegovi dotiki me kar zmrazijo, drage forumovke, a ste imele kako podobno izkušnjo kako ste jo rešile. Tip pravi, emkrat moraš pasti, če ne prej pa na izpitu. Jaz ne bi ne prej ne potem.
Mislim, ej!!! Napisala bi ti lekcijo, ampak ne bom, saj sama veš, kaj je odgovor!
Zamenjaj inštruktorja, zaboga!!!!! Tudi jaz sem ga, pa ni bilo nobenih problemov – pa ne zato, ker bi me nadlegoval, ampak ker je bil nesposoben in sem pri njem trikrat zletela na izpitu, ko sem zamenjala avtošolo, pa naredila iz prve!!
Pa zakaj bi denar metala vstran, pa še trpela vse to? Res te ne razumem…
Ampak, če ti tako paše, boš seveda ostala. Res ne vem, kaj še iščeš pri takem sluzavcu, fuj…
Sem imela isti problem. Pa sem bila zjutraj ob 7h oblečena v trenerko in nenaličena, torej nisem nič “iskala”.
Inštruktor je bil starejši moški in tudi meni se je takrat zdel sluzast, še posebno, ker se je potil, pa čeprav navsezgodaj zjutraj.
Sicer sem bila pri njemu le na prvih dveh urah, potem pa sem šla drugam. V teh dveh urah pa mi je govoril, da naj ga pogledam v oči (nimam pojma zakaj), njegova roka na moji (na prestavi), njegova roka na mojem stegnu (daj malo več gasa!).
Sem hotela napisat pritožbo, pa sem k sreči ugotovila, da ima dobre veze na Roški in sem bila raje tiho, saj sem si čimhitreje želela naredit izpit.
Moj drugi inštruktor pa je bil super.
Neverjetno, koliko žaljivih komentarjev ljudi, ki ne vedo, kako je to, kako so grozni občutki, če nekdo tako ravna s teboj. Nobene veze nima dejstvo, da si še nedolžna, saj to ni nobena bolezen! Po moje si to omenila samo zato, ker te tip spolno nadleguje in se ti še vsa spolnost dodatno zagabi! Povsem razumljivo in žal precej škodljivo zate. (Spolnost ni odvratna, ni vsiljiva in je prijetna s človekom, ki ga imaš rada.) Tudi jaz sem imela enega sluzavca, na srečo pa pri meni ni preveč poskušal in sem potrpela vsaj njegova namigovanja pa tiste ene parkrat, ko je položil roko na mojo (uj, gravž!). Veliko je takih (imajo tudi moje prijateljice take izkušnje!) in mislim, da se je treba bolj odločno upret. Če bi šla še enkrat delat, bi šla k drugemu. K temu pa sem šla tudi, ker ni nikoli dvignil glasu (ne prenesem, da se kdo dere name). Pa saj pravim, pri meni je bil še razmeroma priden, čeprav mislim, da bi morala bolj zarobantiti kot sem, da me pusti pri miru. Nekaterim tipom je treba pokazat, da s tabo ni šale.
V glavnem, menjaj inštruktorja, res! Boš videla, kakšno olajšanje bo in v miru se boš lahko naučila voziti, kar je pomembno. Če pa nikakor ne moreš menjat, naslednjič, ko bo kamorkoli položil roko, ustavi avto in ga total napizdi. Povej mu, da je sluzast, da se ti gabi njegovo obnašanje in naj z njim takoj preneha. Pazi pa, da bo okoli dosti ljudi, da se ti na samem ne bi kaj zgodilo. Ampak jaz bi ga napizdila, potem pa zamenjala. Definitivno. Morda boš kakšni naslednji njegovi učenki prihranila njegovo obnašanje.
1. Če si dobra mačka kot praviš, še ni potrebno, da skačeš v inštruktorjev avto pomanjkljivo oblečena. Sama veš, da ga k temu spodbujaš in glede na tvojo starost mu vse sorte roji po glavi. Kaj pa on ve, da si nedolžno in zadržano dekle, saj danes večina seksa že v osnovni šoli…
2. Če si znala nam na forumu potožit, da ga imaš poln kufer, to raje odkrito povej njemu in zahtevaj zamenjavo v avtošoli.
3. Motijo me izrazi sluzast, sluzavec. Kakšno dekle pa si, da mu nisi upala ob njegovem prvem namigu povedati, kako stvari stojijo? Namiguša?
******Tudi jaz sem imela enega sluzavca, na srečo pa pri meni ni preveč poskušal in sem potrpela vsaj njegova namigovanja pa tiste ene parkrat, ko je položil roko na mojo (uj, gravž!). ********
Niti poskušal ni, pa je že sluzavec..
uFFF nadlegovanje pa tako.
kajne, če bi bil instruktor mlajši in pa lepši, bi te pa smel tudi za rit prijet, ker ti pa ni simpatičen, te pa že pogledi motijo.
To, kaj kdo pri meni sme in česa ne, določam sama. Ta inštruktor ni bil niti star, niti grd. Je morda zato mislil, da komaj čakam na njegove debilnosti? Po odgovorih tukaj sodeč pa so moški pri nas taki primitivci, da ti je lahko kar slabo – za kar pa smo krive same! Ne upremo se, molčimo, potrpimo. Za nameček smo pa še privlačne – pa si reveži ne morejo pomagat?! Ja, ubogi revčki. Kako težak poklic – bit takle inštruktor. Z vašimi stališči je večina posilstev in nadlegovanj krivda žrtev, mar ne. Saj res, le kako mi je padlo na pamet, da bi se naučila voziti? Potem bi pa pri učenju še rada, da me pustijo pri miru?
V glavnem, šoferka, ne daj se! Večina žensk razume, kaj prestajaš.
Mene je inštruktor med vožnjo kar na lepem vprašal: kdaj se bova pa midva kaj ljubila?
Tako sem bila šokirana, da nisem vedla kaj bi mu tisti trenutek rekla. Radio sem dala precej naglas in preostanek vožnje je minil v glasni muziki, le kadar mi je nakazoval smeri, je za moment utišal radio.
Ko sva končala z vožnjo, sem mu lepo mirno povedala, kaj si mislim o vprašanju, o njem, o zamenjavi inštruktorja itd., tip je razumel in nikoli več ni bilo problemov. Še po narejenem izpitu se je zgodilo, da sva se kje srečala in kakšno rekla. Brez zamere.
Morda sem imela pa samo srečo.