Najdi forum

inštrukcije!ruščina

Rada bi se naucila tega nekoc pomembnega svetovnega jezika! Prosim sporocite mi ceno in okvirno koliko intenzivno ste se mi pripravljeni posvetiti.
LP

Ruščine se lahko učiš tudi na ŠOLT-u (v LJ) in sicer na njihovih dvomesečnih tečajih. Cene, če niso šle gor, so za študente okoli 18.000 in za neštudente okoli 25.000 SIT.

Hvala za informacijo – kaksni pa so ucitelji tam? Je sploh kvalitetno?

Lahko ti nudim inštrukcije ruščine, kvalitetne, dobro naučim izgovorjavo in slovnico in bi se ti lahko kar precej posvetila. glede cene in kdaj bi ure potekale bi se dogovorile naknadno.

Če se seveda ne boš odločila za tečaj ruščine na ŠOLTu.

če te zanima mi napiši mail, pa ti bom odpisala.

lp

Oj! Luc mi lahko posredues svoj email ali pa mi napisi okvirno ceno ure (solske ali navadne ure).
LP

Ojla Mojč!

Pisi mi na [email protected] pa se zmeniva – rusko dobro obvladam, med drugim sem bila pol leta v Moskvi na izpopolnjevanju in ruscina mi je ful vsec in z veseljem bom svoje znanje prenesla tudi nate!

Oglasi se!

LP
N.

[email protected]
sicer sem vsak dan v stiku s tem jezikom.
oglasi se, če te zanima.
lp
luc

Mojč, učitelji na ŠOLT-u niso ravno ne vem usposobljeni za poučevanje, saj so to ponavadi absolventi ali še celo študenti, nekateri pa so tudi že diplomirani. Je zelo loto, na koga naletis in se ti splaca malo pozanimati, kdo dobro uci. Vendar sta dve moji kolegici hodili tja na ruscino, pa sta bili zadovoljni. Pa tudi glede cene ima SOLT prednost, se mi zdi. No, sama sem bila na SOLT-u z nacinom poucevanja nezadovoljna, pa ni slo za ruscino.

Objavljena cena 18000€ na ŠOLTu je sila pretirana. No ja, morda nudijo še kakšne dodatne pripomočke. V študentskih letih sem inštruiral in cena je bila običajna preko ŠS.

New Report

Close