Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Inštrukcije – kakšne so cene?

Inštrukcije – kakšne so cene?

Naša najmlajša je prišla do točke, ko je ugotovila, da sama ne zmore več. odločili smo se za inštrukcije.Ker pa se s tem ukvarjamo prvi, smo rahlo izgubljeni. Pa bi vaši nasveti prišli prav.

Torej – kakšne so cene? Kje najti inštruktorja?

Hvala za odgovore.

Nemščina 8 eur šolska ura

Kateri rezred? Kateri predmet?

Ah ja, seveda. Se oproščam.

Slovenščina, 8. razred.

Ah ja, seveda. Se oproščam.

Slovenščina, 8. razred.[/quote]

Moje mnenje: tu je potreben “zicleder”. Se naučiti, napiflati.
Mogoče bi povprašala kakšno pridno sošolko, kako se ona uči,…
Da bi šli malo skupaj čez snov, drugače pa bo morala sama poprijeti.

Od kod pa ste? Cene se verjetno razlikujejo od Ankarana do Lendave.

Če ima kako specifično vprašanje, morda lahko pomagamo. Npr., kaj glede zaimkov, stavčnih členov …

Hja, povsem odvisno – povej iz kje si?

cene so tako od 5-10 € ura… kaj pa jo muči pri slovenščini?

v šoli plačajo nekje 12€ bruto na šolsko uro inštrukcij…. drugače pa poizkusi na šoli dobiti pomoč… se da kar dostikrat zmenit za kakšno dodatno uro – posebej če je pri drugih predmetih o.k. – tako moj dela ene 4 ure na teden v šoli – pa še veliko lažje je (ni vožnje do inštruktorja, da ne omenim denarja, pa še z učiteljem se točno zmeni o zahtevah)… res pa je, da je vodstvo šole zelo odprto in si gradi dobro podobo….

http://www.mojucitelj.net/instrukcije-slovenscine-v-sloveniji/57/

Ravno na Preverjenem je bilo nekaj glede učenja in so rekli da se lahko vsak nauči sam, le da eden potrebuje več časa kot drug, naučit se pa da …

nevem kako lahko potem taki ki že v OŠ potrebujejo inštruktorja naredijo srednjo šolo….

Mah veš kako je to…. včasih pač česa ne kapiraš in preprosto obupaš…

Pa ti inštruktor spremeni način se naučiš, dobiš dobro oceno in pridobiš na samozavesti in zagonu (v kolikor ne gre le za podpiranje lenobe) so lahko inštrukcije super zadeva za voljo v naprej….

nekateri jih rabijo le nekajkrat pa potem lepo napredujejo….

v OŠ moraš dobiti dopolnilni pouk v šoli, pojdi do razredničarke in se pogovori…OŠ rada pomaga in ne zapravlji denarja že sedaj…to te čaka v srednji šoli!! OŠ ima dopolnilni pouk in izkoristite ga… tam ji bo njena uciteljica tocno vedela povedat kje jo kaj muci…

cene instrukcij so pa razlicne…okolica lj, recimo ena profesorica racuna lahko tudi po 15 evrov, pa ne da racuna in na njenem domu je to, ena druga prof. pa samo 8 evrov in se na dom pride…torej vidis…cene so tako razlicne, da je joj…ampak za OŠ se ne najema inštrukcij, ker se vse da zmenit v šoli!!!

v knjigarni kupi slovamapa, tam ima vse na kupu, mal naj pogleda, drugače pa lepo na dopolnilni in bo

Se da to oddajo videti kje na netu ?

Šola naj bi poskrbela za dodatni pouk. To tudi večinoma stori, a če ima učitelja, ki ne zna razlagati, ti to ne pomaga kaj dosti (moje izkušnje). Vsak otrok v OŠ se lahko vse nauči sam. Večje bedarije še nisem slišala. Če otrok ne razume nekaj iz matematike, fizike, angleščine…se lahko “uči” 24 ur skupaj a se tistega ne bo naučil, če mu nekdo dodatno ne razloži (moje izkušnje). Imam sina, ki je že v 8. razredu imel inštrukcije iz matematike. Spravil jo je na 3, več ni šlo. Uspeh prav dober. Vpisal se je na gimnazijo in jo končal, seveda z inštrukcijami. Danes je v 3. letniku univerzitetnega študija, ki mu ne dela težav. Če mu že v OŠ in kasneje gimnaziji ne bi omogočili inštrukcij, gotovo zdaj ne bi bil tam kjer je, zato mi nihče ne bo solil pameti. V kolikor otroku s težavami ne morejo pomagati starši, naj si mirno omisli inštruktorja.
Ne poznam cen za OŠ, za gimnazijo pa so zelo različne. Za mat. 20 €/polna ura, inštruktor je prof. mat. na gimnaziji. Res kvalitetne inštrukcije. Za ang. 10 €/polna ura. Inštruira študentka tik pred diplomo.

Poskusi poiskati inštruktorja tukaj:

http://www.casovnabanka.si/

Se jim potem pač odpre. Nekateri pa OŠ naredijo brez problemov, v srednji šoli se pa ustavi. Tako, da ni nujno, da bo nekdo, ki mu v OŠ ne gre in rabi pomoč, izgubljen primerek za vedno!

Se da to oddajo videti kje na netu ?[/quote]

ja se da poglej na 24ur in tam kjer imajo te shranjene vsebine, razen če niso plačljive že po novem

Sm smotana a ne najdem. Pa zlo me zanima.

Lej tole sem našla… ne vem pa za ker prispevek gre..

http://24ur.com/lbin/search.php

lp

Nekatere pravite, kako bo pa srednjo šolo otrok naredi. Sama imam otroka s PP in mi je zadnjič psihologinja, ki se ukvarja z osnovnošolci in srednejšolci rekla, da je 8 razred težji od večine srednjih šol (gimnazije niso vključene).

Če iščete zanesljivega inštruktorja, priporočam, da obiščete platformo meetnlearn.si.

Na njej lahko iščete inštruktorje glede na predmet in lokacijo, preverite njihove ocene, izkušnje in razpoložljivost. Komunikacija in rezervacija terminov potekata enostavno kar preko platforme.

Cene se gibljejo med 10 € in 25 € na uro, odvisno od izkušenj in načina dela (v živo ali na daljavo). Vpis in iskanje sta za starše popolnoma brezplačna.

Upam, da vam bo informacija v pomoč!

New Report

Close