Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Insanity workout – AGAIN.. Pridruži se mi, da bomo do poletja fit! :-)

Insanity workout – AGAIN.. Pridruži se mi, da bomo do poletja fit! :-)

Oooooo, kako ste pridni! Ponosna sem na vas! 🙂

Vas spremljam! 🙂

Jaz sem bila včeraj na plavanju, vse me boli 😀 kar se tiče prehrane, sem se zopet pregrešila… PMS obdobje in sem mela tako krizo, da sem se tresla :-O Tako, da sem pojedla milko oreo.. Ojoj 🙁

No ja.. Mogla bom biti pridna kot lansko leto in jo črtati (ponovno) iz svojega jedilnika kljub krizi, saj se bo na koncu obrestovalo. 🙂

Tako, zdaj pa učenje… Izpitno obdobje je tukaj.

Ostanite mi še naprej tako poizitivni.. 🙂

Želim vam lepo nedeljo,
Dinci

Ojla vsem!
Evo javljanje po športnem vikendu. 2 dni smučanja po 4 letih! Super je bilo. Sicer nisem smučala cele dneve, ampak dovolj da čutim noge… Bila je super popestritev. Kako ste ostali preživeli vikend?

Vikend za mano, v petek in soboto vadbi oddelani, včeraj prost dan.

Tako pa je prvi teden Insanity za mano. Občutki so super, po začetnih bolečinah v mišicah, danes čutim zgolj še blago zavedanje, da mišice so, tam nekje v telesu. Pričakujem, da bom v tem tednu že lahko sledila Shan t-ju in ekipi, razen v sklecah, te mi pa ne grejo. Ne še. Se pa trudim tudi na tem področju.

Vstopam v drugi teden…

Zdravo vsem skupaj!

Najprej bi se rad opravičil vsem, ker sem neaktiven, ampak trenutno vodim 4 projekte pa potem še služba in izobrazba in enostavno zmanjka časa za pisanje po forumih. Vas pa spremljam in sem totalno navdušen nad udeležbo oz. povečanjem števila ‘sotrpinov’ v naši telovadbi. Da vas pomirim, še vedno sem priden vsak dan, le prehrana resnično šepa, ker pojem kar mi pride pod roke. Ker nimam časa. Oh kako čakam naslednji teden, ko se vse stvari sprostijo, nato pa se bo še prehrana uravnala in bodo šli kilogrami dol (kondicija in moč gresta gor, kilogrami in maščoba pa nikakor ne dol haha).

Še enkrat, res lepo videti, da še vedno vsi vztrajamo. Rad bi izrazil tudi dobrodošlico vsem novim tukaj in ostanimo pozitivni pa se skupaj prebijajmo skozi najboljše muke, ki jih lahko preživljamo v tem času do poletja :D!

Evo,jaz sem na istem kot ti,pridni migam,ampak pri hrani šepam na veliko. Do zdaj sem delala po ločevalni skoraj 1 mesec,ampak ne bom več,ker se nisem držala striktno in je brezveze,bom raje naredila nek svoj plan in se ga držala.
Vidim,da se vsi trudimo in smo pridni,tako ali drugače 🙂

Živjo vsem!
Včeraj sem zaspala s tamalimi in sem spustila trening 🙁 pa še slabo sem spala, dvojno zgrešena priložnost torej :-)))
Danes dopoldne sem bila na smučanju…ja vem…res uživam! Zdajle pa ravno z vodenega treninga, pojedla en super obrok (testenine, tune, majoneza (khm – ne vem od kje mi to!!), kumarice, fižol in paprika) in se počutim bombastično! Res je bila dobra večerja, ne bi zamenjala majoneze za kaj drugega – saj je bila samo mala žlica 🙂

Robo, lepo da si se oglasil, včasih je res divje. Napiši kolikor utegneš in pridi kadar rabiš motivacijo, veš kje naš najdeš 😉
Ota, te podpiram, dieta (način prehranjevanja) mora biti tak, da ni večnega odrekanja, ker potem ne traja. Bravo za miganje!

Anery je v akciji, super! Dinči bo pa še treba malo dregat. Me učenjem bo glih idealno, za spucat glavo 😉 Vsaj na 2 dni…

Pozdrav.

Vidim, da smo vsi v gužvi, meni trenutno še znese vse skombinirati.

Kljub neprespani noči (bolezen otroka), vse po planu, trening oddelala, prehrana štima. Pregreha je bila le, da sem ob 2:00 jedla ovsene kosmiče (to ni bilo po planu), ker sem bila tako lačna, da nisem zdržala. Če berete moj zadnji post, sem pisala o tem, da načrtujem, da bom sledila Shanu-T in ekipi… kje pa, umrla sem že po pol ure. Bo drugič boljše (:
Se beremo.

Danes sprehod z rahlim vzponom, na vrhu pa nekaj vaj za moč (sklece, počepi na 1 nogi…). Super je bilo!
Jutri spet smučat – zdaj se že ne bojim več musklfibra, sem že malo navajena.
Hehe Amery, meni se je to zgodilo 2 noči nazaj. Sem jedla nazadnje ob 4 popoldne in zaspala s tamalimi, potem pa sta me čist zbrihtala z zbujanjem in sem ob 4 zjutraj dojela, da sem tako lačna, da ne bom zaspala nazaj, če nečesa ne pojem…in sem potem res takoj zaspala. To se mi še ni zgodilo 🙂

Draga moja Stefka1,

res me je treba ja:-)

Zelo, zelo, zelo ste pridni… Bravo!! 🙂

Dopoldne smučanje, 3 urce, zvečer naporen vodeni trening, z 20 minutnim tekom za uvod…zmatrana za umret.

Ota, kje si?

Včeraj oddelala Cardio Recovery in Cardio Abs. Bolečine v mišicah so popolnoma izginile, za kar sem izredno hvaležna.
Pri prehrani pa se mi zdi, da premalo pojem, moram si izračunati kalorični vnos.
Za vikend vam želim prijetno miganje, pa ne samo z lopato v roki.

Ojla,
Anery, vnesi si par dni v myfitnespal aplikacijo, bo najhitreje. Ampak ne morem verjet, da bi kdo premalo jedel :-))) Imam tudi enega takega doma, ki poje manj kot rabi. Mi se pa matramo, da nebi pojedli preveč 🙂

Danes sem oddelala že en hud trening. 2 ure kidanja…ne čutim rok. Resno. Mislim, da sem pretiravala 🙂 Tako da zame dovolj kidanja zaenkrat.

Evo mene 🙂 Pridno telovadim po T25,hrana je tako tako,ampak ne gre gor,tako da ni panike 🙂
Danes še dodaten fitnes-kidanje snega 🙂 Vidim,da smo pridni,naj tako ostane!

Tudi jaz sem malo raziskovala in začela s T25. Ne bom vsak dan po planu, malo bom prilagodila po svoje.
Kombinacija z vodeno vadbo in fitnesom bo čisto v redu. Včeraj je bil fitnes-kidanje kot Ota, danes sem že oddelala pol urce. Zunaj sneži tako, da bo na vrsti ponovno fitnes-kidanje.

Od srede do petka ni bilo miganja, res mi je manjkalo. Včeraj Jillianin Body revolution, 4. Vadba prve faze, dela se z utežmi. Danes bom delala 3. Vadbo prvega sklopa. te vadbe z utežmi kombiniram z Max 30, ki je bolj kardio. pol ure oreng miganja, in je dan kar lepši

Pozdravljeni,

današanja teža: 68,2kg

Mi niha gor, dol… Danes imam tudi prvi dan M, tako da se niti ne čudim. 🙂

Kako ste ostali kaj s kg? 🙂

Lep začetek tedna vam želim,
Dinci

Jaz sem še kar tam,kjer sem začela…sem nehala po ločevalni in samo merkam hrano in športam. Čisto zatišje,upam,da se še oglasijo ostali kaj 🙂

meni gre tudi počasi, oz. se mi kilaža že tri tedne nikamor ne premakne… V dveh mesecih je šlo dol 6 kg, potem pa konec… Trenutno niham okrog 68,5. Sem pa vztrajna in dnevno vadim po programu T25, pa orbitrek. Tudi pri hrani pazim, vendar v smislu, da se ne nažiram kruha in sladkarij, jem praktično vse, ker tudi po dosegu želene teže mislim jest tako kot sedaj. Malo me živcira, da se kile ne premaknejo, po drugi strani pa sem vse bolj fit in se mi že počasi spreminja oblika telesa 🙂

Pozdravljeni,

Štefka1, verjetno res ne pojem premalo, moram malo uporabit kuhinjsko tehtnico in preračunati vnos.

Kile, od 19.1.2015 do danes je šlo 2,1 kg dol, zdaj sem na 74,3kg, cilj najprej pod 70, potem pa naprej (:

Vadbe sem vse oddelal po planu, pri prehrani pa sem včeraj pri kosilu grešila, kar pa ne štejem za greh, sem se malo pocartlala (:

Zanima me ali si kdo meri porabljene kalorije pri vadbi. Posebej pri Insanityju, da mal vidim kje sem (:

Lepo migajte.

Evo mene :)! Pa sem prost. Samo v vednost, od jutri naprej se bom bolj redno javljal. Hvala za vse besede podpore in tole vašo pozitivo. Upam, da ste še vedno vse aktivne. Sedaj pa spat pa se slišimo jutri v malo obširnejši objavi.

Se beremo 🙂

New Report

Close