Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija INJEKCIJE

INJEKCIJE

SPOŠTOVANI G. ZDRAVNIK!

ŽE VEČ LET IMAM TEŽAVE S KOŽO NA SPOLOVILO.TAKO KOT GINEKOLOG IN DERMATOLOG MENITA ,DA GRE POVSEJ VERJETNOSTI ZA OBOLENJE KOŽE LIHEN.
SEDAJ OBČASNO UPORABLJAM ZA LAJŠANJE TEŽAV KREME KOT SO DIPROSOME , KUTERIT,..
KER IMAM TEŽAVO ,DA NI NA VHODU V NOŽNICO KOŽA VEDNO POČI MI JE GINEKOLOG SVETOVAL,DA BI OPRAVIL MANJŠI POSEG,KJER BI KOŽO NA SPODNJI STRANI VHODA V NOŽNICO MALCE ZAREZAL IN PREDEL POTEM ZAŠIL PREČNO IN POTEM ,TA DEL NAJ NEBI VEČ POKAL,KER BI SE TAM KOŽA NA NOVO OBNOVILA OZ. ZARASTLA.
KER SEM BILA TUDI PRI DERMATOLOGU,KOT SAMOPLAČNICA ( ŽELELA SEM NJEGOVO MNENJE) MI JE SVETOVAL ,DA V KOLIKOR MAZILA ,KI JIH SEDAJ UPORABLJAM NE POMAGAJO ,DA MI LAHKO NA MESTU,KJER KOŽA POKA APLICIRA INJEKCIJE.TE NAJ BI VSEBOVALE FLOSTERON S KSILOKAINOM.

ALI MI LAHKO POVESTE KAJ MENITE O TEH INJEKCIJAH,KAKŠEN UČINEK IMAJO? KAKŠNI SO STRANSKI UČINKI TEH INJEKCIJ?
PROSIM SVETUJTE MI ALI NAJ POSKUSIM ŠE S TEMI INJEKCIJAMI ALI SE NAJ ODLOČIM KAR ZA POSEG ,KI GA JE PREDLAGAL GINEKOLOG?

LEP POZDRAV

Lep pozdrav!

V kolikor ginekolog meni, da bo z operacijo rešil problem, svetujem prej to varianto, kot injekcije Flosterona, ki pač usatvijo vnetje, problem pa rešijo le začasno.

Lep pozdrav

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

Lep pozdrav!

V kolikor ginekolog meni, da bo z operacijo rešil problem, svetujem prej to varianto, kot injekcije Flosterona, ki pač ustavijo vnetje, problem pa rešijo le začasno.

Lep pozdrav

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close