Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija inhalator mr. rino

inhalator mr. rino

http://prolat.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=42&category_id=13&option=com_virtuemart&Itemid=26

http://www.nakupovanje.net/beurer-ih-30-ultrazvocni-inhalator-pr-1165641

Kaj menite, bo primeren, za 3 in pol letnico, ki gre iz viroze v virozo, ne moremo se znebiti kašlja, čeprav ni nič drugega z njo narobe, kašljamo pa vse noči od avgusta, stalno imamo malo zamašen nos, bolj oteklo sluznico kot kaj drugega. Za vse drugo smo poskrbeli, to je še zadnje, kar se upam spomnit. Zanima me, ali je bolje, da kupimo ultrazvočnega. Tega imamo na dosegu roke, drugega bi morala naročiti.

Hvala

lp M

Ultrazvočni je primernejši, naredi lepšo meglico in manjše delce.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Hvala, smo že naročili. LP

lp M

draga mnuska,jaz mam podoben problem le da imam 2,5 letno hči…sam pomoje bi naša raje imela tega rinota kr že tko se brani vsega…kaj naj naredim ?kje se splača kupit dober inhalator?

hanadevi, sicer sem malo pozna z odgovorom, vendar pri naši skoraj 2 letnici inhalacije dajamo kar ko spi. Ko gre spat ji dam k postelji inhalator in lepo diga meglico. Ponovimo zjutraj. Včasih pa še popoldan, ali ko je budna ali pa med opoldanskim spancem. In res neverjetno deluje tale UZ inhalator, ga toplo priporočam vsakemu!!

ojla.
mi imamo mr.RINOTA,smo ga vidli na orl kliniki(tam jih imajo na tone,fajn so za aplikacijo zdravil inhalatorno),kako leto nazaj.mali je sedaj star 3 leta in smo prezadovoljni.
naročiš ga po pošti ali po tel. in ti ga v 2,3 dneh pripeljejo na dom.stane cca 80 eur.

Mi smo vzeli UZ in je res fajn, tudi mi ponoči lahko delamo inhalacije pri 10-mesečnici, 3-letnica pa tako drži sama. Je tih, skor neslišen. Super, sem zadovoljna z nakupom.

lp M

Še to, ja rešili smo se 4 mesecev kašlja. Trkam, a je bil po enem tednu nakup poplačan za vse neprespane noči.

lp M

mnuska, ali lahko poveš kateri inhalator imaš. tudi jaz se odločam za nakup, pa kar ne vem katerega izbrati.

hvala.

New Report

Close