Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost informiranje

informiranje

No draga dekleta, denarce sem prav lepo prišparala, ker sem v soboto dobila mal bolj konkretno M in tud krčke(matr sem jih bla vesela, še nikol tako!!!) sklepam, da ni nobena izvenmaternična varianta.Tako, da baby check velja za september.Drugače, sem pa prav vesela, sam, da se mi je to z M zrihtal.
V službi je noro in komaj čakam ta “the end” že 1X.Pol pa uživancija.Septembra pa :Akcija!
Ženske, prav prijetno je bilo čvekati v petek! Kako ste kaj?Javite se preden se pomočite v morje!
Brina, kdaj odrineš, 1X drug teden, če se ne motim, ne?
Nia:pa je za tabo..ena neprijetna zadeva, pred tabo pa…dopust
Plesalka:prpleši kej na forum, sicer sem jaz tud bl mal gor…
No, fajn se mejte, jaz grem k možičku, v akcijo, sedaj spet,..po skoraj 3 tednih, ko so posteljne aktivnosti postale aktualne.
LP, Vivva

upam, da vama je pasalo,heh.
mene trenutno nič ne vlečejo te zadeve, k me boli k satan.sem misnla, da ne bo,bemti,zdej pa še ležat ne morem tko, da bi blo prav.sem se kr jokcala dons zjutrej.jah, tale abrazija vseen ni kr tko.
ej, plesalka, dej mal poročej, kaj si se s profom včerej zmenla.
eh, zdej grem pa spet počivat.
no, mogoče bom pa vsaj mal shujšala, k mi tud jest ne paše.
nia

Živjo punce,

evo mene. Sem se res mal odklopla..
Vivva, vidim, da si M vesela. Fino. jaz sem sicer zate res upala… V temle maju smo zbile statistiko. ****.
Nia, ti se pa kar zjokaj, pa fejst počivaj, da bo telešček pripravlje za nove napore, najprej posteljne, pa jogijske, pa icsijevske septembra…
Včeraj me je pa prof. spravil v jok, ker je bil tako šokiran, da me je zagledal. Sem bila čist ganjena. Ampak sem vidla, da je bil tud on zlo ziher, da mi bo ratalo.. Skratka sva se ful zadebatirala. Tok, da je sestra posegla vmes, češ, da je ful folka zunaj. Ampak osnovno sporočilo: transferje je treba ponavlat in potem enkrat uspe. Da je on prepiričan v to. Povedala sem vse moje strahove glede E., pa da bi se ponovno operirala. No hvala bogu, da ne. Sploh ne pri tako blagi. Da to z ivf nima veze in so ravno sedaj na simpoziju v Zagrebu to tudi statistično dokazali.
Rekel je še, da mi zopet predlaga kratek postopek, da niso nič boljši rezultati z dolgim in da suprefact ene ženske še bolj zatolče. Da ma on rajš 2 tko dobri celici, kot sta bli te, kot pa 10 slabših. Jaz ga bom seveda ubogala, ker je dejasnko 1. zdravnik v mojem dolgem neplodnem stažu, ki mu 100% zaupam. Tako, da september je mesec za dojenčke!!!:) Jaz sem potem včeraj doma najprej 1 urco joge, pol sem pa možička napadla tko, da se mu še dons smeji… No danes začnem pa spet laufat in življenje se počasi normalizira, pa tud jez lažje diham.
Evo, to je to!!
Lepo se mejte. Se slišimo. pip Plesalka

Ciao babe,

jest sem dons nad dobre volje. Kr tko, sonce, pa te stvari…

Ja, konec drugega tedna odrinem za en teden, ni nevem kaj ampak boljš ko nič…

Jutri mam UZ, pa bomo vidl kako bo z mojo inseminacijo…

Brina

Evo punce!
Končno sem pripeketala domov.Mater, tole na koncu je pa res norišnica- se pa že veselim uživancije čez dobrih 14 dni.Ha-ha.
Jaz tud normalno živim in počnem vse kar k temu paše.Me je pa včeraj eno bežno srečanje z neko znanko v trgovini za čevlje full potrlo.Ima dvojčka in sta full srčkana in seveda je padlo vprašanje, ja kaj pa midva, a bo že kaj?In sem jo jaz ostro zabila, da sva še full mlada in da sedaj o tem še ne razmišljava.Nakar me je ona diskretno opomnila, da pa vendarle nisem več “rosna” in sem ji rekla, da je to pač stvar vsakega posameznika in seveda SAMO odločitev para.Mi ni treba omenjat, da sva hitro zaključili pogovor.En folk, res nima feelinga…pa saj ji ne zamerim, ampak lahko bi nehala vrtat, ko sem ji vljudno rekla, da nimava še otrok.
No tako, malce sem se zduvala.Končno punce poletje.Ej Brina, kako kej foliklčki?
LP vsem in uživajte.
Vivva

Eh vivva, te tako razumem. Tako sta mene napadli dve mami mojih učencev, ena celo pri ginekologu v čakalnici. halo?! Moja mama se mojih učiteljic ne bi nikoli upala vprašati kaj tako osebnega. Ampak veš, potolažila sem se hitro, ker so to bolj “preproste” ženske, brez obzira in vljudnosti, sevdea pa zase zelo pametne. Na govorilnih znajo dati tudi nasvet, da če fant ne uboga, kar eno po glavi. Jah, tako je to. Je pa res, da človek ne ve, kaj bi odgovarjal.

Lep dan in hura počitnice, Bilka

OJ Vivva,

jest sem mela danes ubijalski dan. Ful dela, za znoret, pa še ta vročina… Evo zdele sem se privlekla domov… in logičmo koj na net.

Jah, kot sem ti že na SMS napisala, sem bla v sredo na UZ-ju, pa pravi reš, da so kr lepi in da bi blo škoda spustit IVF. Kaaaaaaaj??? Ful sem bla presenečena ker nisem pričakovala, zdej pa komaj čakam jutri punkcijo… Jupi… Sicer mi je reku, da klomifenski folikli prej počijo, tko da če me bodo počakali, pa če bodo dost veliki bo delal punkcijo, drugače pa IUI. No, kokerkol sem kr dobre volje…

Sam, vem, da če jutri ne bo punkcije, da bom kr mal žalostna… K je to prišlo kot eno presenečenje…

Sicer mam pa tud jutr ful natrpan urnik, ob 9.00 Postojna, pol hitr v službo ob 13.00 mam že frizerja… , pol pa ven žurat…

No, še naslednji teden, pol pa mal na morje… Juhej… pa to je noro…

Brina
Brina

poesemesejta kej z darjo, kolk bosta znesle.pa ulež se tud kej jutr!!!
nia

Oj Nia,

ni mogoče da bi se jutr kej ulegla. Mam ful natrpan urnik… Sej veš, da zabave ne spustim…

Eh, sej mi ne bo hudga…, tiste tri folikelčke bo spunktiral kot bi mignu… Bolj me je strah, da bom prišla tja, pa ne bo več foliklov al pa da ne bo nobene celice… sej veš, zdej kr spet neki upam… čeprav ni blo tko mišljeno…

Ti pošljem SMS če bo kaj pridelka…

Kako si ti? Je res tok bolelo?

Brina

ja, bolel me je k svina ta drug dan.zdej sem pa že uredu.jesen se mi obetajo 4 gonali, tko da bom spet hormonsko blazna, do takrat pa…..jah, vsaj trenirala bova ornk, če že zaplodit ne morva.
ej, držim pesti za jutr.
nia

Živjo ženskice,
Nia tud men se jeseni obetajo 4 gonali! Kaj bova naspidirani!
Brina, sem bla ful vesela tvojga smsja z dobrimi novicami. ti si živ norc. nobene pavze. kapo dol!
Vivva, jaz mislim, da je najsboljši odgovor na vprašanje: “kaj pa vi?”, da delava na tem. jaz seveda tudi povem, da probavamo z ivf in me čist noben večp ne mori. res. vsi so zlo pozitivni..
drugace pa jaz v sluzbi garam kt nora, doma pa uzivam. Mal joga, mal laufava, mal vinček pa večerjice, mal (velik) se mava rada, ker je bla že kar huda suša, mal pa špilam mamico Ančki in hodim na Kazinine plesne nastope, pa v šolo. Skratka luštn.
Upam, da se mate fajn in da se bomo zdej poleti res sprostile ter pripravle na nov boj. razen Brine seveda, ki bo že zdaj zmagala.
Saj res, kako je pa s tabo NadjaS.?
Pip Plesalka

Ojla Plesalka!
Nč se ne javim na forumu, a ne. Sej z Brino, Tino75, Nio, pa Živo smo kr na vezi prek mobilca, no na forum sem pa včeri mal prisrfala. Ja punkcija je za mano. Sem pridelala 10 celic. Sem zlo zadovolna, zdej pa da se še kej oplodi, pa prime… V ponedelk mam pa ET, tko k Brina, in bom poročala kolk pikic bom dobila.
Pozdravček od Nadje

Ciao punce,

kako vam gre? Jest sem naravnost super. Učeri me je blo strah rezultata pri punkciji, vmes je še en endometriom spunktiral. No nabral smo 4 celice, tko da je bil tud Reš čist paf, kako dobr reagiram na Klomifen. Brez injekcij.

Punkcija me ni čist nič bolela, Nadja tebe pa je, ne? Jah, ti si mela tud več celic, pa to tud šteje. Jest sem pol norela v službo, pa pol h frizerju, pol pa še v solarij (sej vesste da sem zatežena in ga ne spustim), pol pa me je kolegica vlekla v šoping. Na koncu ni nič kupila jest sem pa zapravla tok dnarčka, da me kr glava boli… No, pol me je pa še moj vleku na večerjo, kao nujno morva it, ker je petek,… mislim halo… še dobr da sem si Prometriume sabo napedenala…

Zdej pa čakam, da se moji jajčki oplodijo, upam, da bo kej pridelka, ker bi bla kr razočarana, če zdej ne bi blo nič…

No, drug teden še malo v službico, pol pa na morje za en teden… Tam bom pa lahko po mili volji počivala, pa se sončla (brez solarija)… uh komi čakam

Nadja medve se vidva v ponedeljek, če bo sreča, ne?

Upam, da se drug teden kej vidmo na enmu drinku, vas že kar pogrešam.

pa pa Brina

no, jest sem pa včerej padla v operacijsko, k mojih moških kolegov ni blo in sem kr lepo ždela tam,bemti.sicer sem nekej jamrala kolk sem boga , pa to, sam…bo že.
ej, ful uredu , k sta tolk pridelali.kako pa kej Tina?Ona mora met tud zdej enkrat punkcijo.mogoče ste pa zdej ujele glih en tak lepo plodnorodn mesec,a?sej je prou, ne mormo bit vse naenkrat noseče. men bo čist pasal, da mi bol pol drug let kera od vas dajala kakšne sveže nasvete,heh.sem bl na komot nastavljena.
brinči, ti pa res ne pretiravej s sončkom, no.da mi ne bo treba čez par let že skalpela brusit,ehehe,al pa laserja kurt.
ja se mormo kej zment.konc tedna pa tud mene možiček u barcelono pele.mi bo čist čudno , k bova tko v hotelu spala, k ponavad se kr u Youth hostlih zatakneva, dinarčke pa pol na hrani pokurva.
nia

Ja, moram pa tud tle par besedic pritaknt.Ja, Nadja S in BRina- saj veste ženske…valda so se jajčka oplodila.Lepo vas prosim pri tolikih celicah!!!
Nadja S:kakšno terapijo si imela?
Držim pesti in SE VIDIMO.
LP, VIvva

ja Brina in NadjaS. danes je pa vajin dan in mislimo na vas. Uživajta! Men je po transferju vedno tko fajn. Se počutm tko nosečo… Sporočta nujno, kako je blo!
Kaj je pa s Tino 75? Upam, da je šla tud že po otroke.
Pip Plesalka

mi lahko kera da podatke o da babyu

 

New Report

Close