Najdi forum

info

Pozdravljeni!

Zanima me, kako zavarovalnica postopa v sledecem primeru:
Jaz-sofer A sem se iz neprednostne ceste vkljuceval na prednostno.Po tej cesti se je pripeljalo vozilo B in prizgalo desni smernik.Jaz sem speljal, vozilo pa ni zavilo desno, ampak je zapeljalo s prizganim smernikom naprej. V kriziscu sva trcila.Jaz trdim, da je imel prizgan smernik, on pa da ne. Imam 1 prico. Cez 5 min je na mesto tcenja prispel neznanec in mi zacel groziti, kasneje pa ga je sofer B napisal kot njegovo prico-da ni imel prizganega smernika. Zanima me, ce lahko izlocim njegovo prico, saj se mi ne zdi verodostojna. Po doslej znanih podatkih bo zavarovalnica odlocila krivdo(oba sva zavarovanca Triglava) -mozno da 50 50!
Pri nesreci so nastale tudi lazje poskodbe udelezencev. Katera zavarovalnica bo poravnala odskodnine (poskodovani so bili v mojem vozilu)? Na svoji zavarovalni polici imam napisano, da je zavarovan sofer + 4 potniki.

Hvala za odgovor!

Ziga Babnik

Poznam take primere prometnih nezgod, zato vam predlagam da si pravni nasvet poiščete pri odvetniku, kateri dela samo na področju zavarovalništva.
Lahko pa mi pusite svoj e-mail, da vam bom lahko svetovala na koga se lahko zanesljivo obrnete.

LP

New Report

Close