Najdi forum

infektolog

Spoštovani!

Sem ena od bolnic s potrjeno diagnozo Fibromialgija (dr. Popovič) konec junija letos. Bolezen se mi pojavlja že 9 let, na tri leta, v vsakokrat hujši in daljši obliki. Do diagnoze sem prišla po zaslugi tega foruma (najlepša hvala vsem sodelujočim!), saj prej nisva niti jaz niti moja osebna zdravnica vedeli kam naj me še pošlje, ker so bili vsi mogoči izvidi bp.

Že od sredine februarja, ko se je bolezen spet pojavila po preboleli virozi, imam povišano telesno temperaturo. Marca sem bila tudi na infekcijski kliniki v urgentni ambulanti. Izvid: subfebrilno stanje po virozi. Vročina pa še kar traja in mi jemlje še tisto malo energije, ki jo imam.

Osebna zdravnica me je danes ponovno napotila na Infekcijsko kliniko, tokrat v ambulanto. Mi lahko kdo od sodelujočih svetuje h kateremu zdravniku naj se prijavim? Se morda kdo od njih bolj ukvarja s SKU in FM?

Najlepša hvala za odgovor! Vsem želim lep sončen dan!
Janja

Draga ga.Janja, kolikor mi je poznano, nihče ozko specialno (!), iz mojega vprašanja in strokovnega odgovora tukaj : pa lahko razberete, na koga bi se bilo najbolj smiselno obrniti.

Prav lepo vas pozdravljam; veseli me, če so vam naše informacije doslej koristile.

Veronika

New Report

Close