Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija inekcijska lipoza

inekcijska lipoza

lep pozdrav,

mi lahko poveste kaj več o tem…?

hvala

Pozdravljeni

Gre za metodo injiciranja encimov v plasti maščevaj z namenom , da jih razopimo.
Nastala v Braziliji. zdravnici , ki jo je izzumila so vzeli licenco in jo sodno preganjajo.
Močno odsvetujem!!

Lep pozdrav

Aleš

Pozdravljeni!:)

Kako to, da pri nas opravljajo različni kirurgi lipozo, če jo vi odsvetujete in je nevarna? Kako je torej možno, da nekateri plastični kirirgi odsvetujejo lipozo, spet drugi pa jo “veselo izvajajo”?

Hvala

LP- Jessica

Zakaj potem pri nas ni prepovedana in jo opravlja kar nekaj slovenskih plastičnih kirurgov?
lp

Pozdravljeni
Metodo je razvila Brazilska zdravnica, ki se je po prepovedi odselila v ZDA kjer so ji ta način zdravljenja tudi prepovedali…
Pri injekciski lipolizi zdravnik v telo injicira encime, ki razkrajajo maščobo , vnedar lahko okvraijo tudi sosednaj tkiva zaradi te potencialne nevarnosti in možnih zapletov je prišlo do prepovedi te metode predvsem v državah kjer imajo z njo več izkušenj…

lep pozdrav

Aleš

Pozdravljeni
mogoče so informacije dobili iz drugih virov kot jaz in se medtodo upajo uporabljati oziroma so z njo bolj spretni 🙂
Vsekakro je to vprašanje dobra iztočnica za pogloblejn strokovni sestanek na to temo!

lep pozdrav

Aleš

lp in hvala za odgovor,

meni je injekcijsko lipozo opravil dr …..

in sedaj ko berem poste na to temo….me grabi panika…..

kaj lahko pričakujem….????????????????????

za enkrat se počutim ok…rezultatov sicer ni opazit …ampak me pa vse bolj skrbi zdravstveno stanje…..

Pozdravljeni
🙂
Samo brez panike! 🙂
Encimi so že zdravnaj nehali delovati, verjetno vam je dr. vbrizgal zelo majhno količino učinkovin tako, da skrbi za splošno zdravstveno stanej in počutje niso na mestu.

lep pozdrav

Aleš

hvala za odgovor ste me kar pomirili;)

kaj rezultate lahko pričakujem a je to res en larifari?kaj menite?

lp

Pozdravljeni

Encimi res delujejo v tem je tudi problem 🙂 saj jih po vbrizganju ne moremo dovolj dobro kontrolirati. Zato je rpi tej metodi potrebna previdnost če jo že uporabljajo uporbljajo nizke odmerke .. pri tem pa se nujno pojavi problem učinkovitosti…

lep pozdrav

Aleš

INJEKCIJSKA LIPOLIZA –
razbiram iz forumov, da je odmerek sestavljen iz 10 ampul ali manj…zanima me koliko je količinski odmerek ene ampule in ce ste o tem seznanjeni ali je to v mejah rizika ali ne.

glede obremenjenosti telesa in samih jeter, uzivam ze 4 leta kontacepcijske tablete, sama zauzijem zelo malo alkohola, ne kadim, ne jem mastne hrane in se ukvarjam s sportom. koliko bi bilo injecianje rizkantno za mene?
sklepam, da je liposkulptura dosti bolj agresivna metoda…pa vendarle ne vidim druge resitve za moja stegna in zadnjico. stara sem 28 let trebuh imam suh z zelo malo mascobe in vidne so tudi misice… imam pa dokaj veliko in nesimetricno zadnjico (precej vidna je mascobna bula na levi strani zadnjice) z dietami te nepravilnosti ne morem odstraniti, saj je s sportom vse vidnejse. in na ritnicah so se mi pojavile kot nekaksne vdrtine (shujsala sem 10 kg v 4 mesecih). celulita pa imam tudi vrh glave, zaloge so stare sigurnih 8 let.
pa povejte mi vi kaj storiti, govorim v imenu vseh nesrecnic ki imajo tovrstne tezave in se trudijo ze celo zivljenje da bi jih odpravile, pa ne gre…
priporocate lipolizo ali liposkulpturo? (za mojo tezavo)
lep pozdrav,
nesrecna iz primorske

New Report

Close