Pozdravljeni
Metodo je razvila Brazilska zdravnica, ki se je po prepovedi odselila v ZDA kjer so ji ta način zdravljenja tudi prepovedali…
Pri injekciski lipolizi zdravnik v telo injicira encime, ki razkrajajo maščobo , vnedar lahko okvraijo tudi sosednaj tkiva zaradi te potencialne nevarnosti in možnih zapletov je prišlo do prepovedi te metode predvsem v državah kjer imajo z njo več izkušenj…
lep pozdrav
Aleš
INJEKCIJSKA LIPOLIZA –
razbiram iz forumov, da je odmerek sestavljen iz 10 ampul ali manj…zanima me koliko je količinski odmerek ene ampule in ce ste o tem seznanjeni ali je to v mejah rizika ali ne.
glede obremenjenosti telesa in samih jeter, uzivam ze 4 leta kontacepcijske tablete, sama zauzijem zelo malo alkohola, ne kadim, ne jem mastne hrane in se ukvarjam s sportom. koliko bi bilo injecianje rizkantno za mene?
sklepam, da je liposkulptura dosti bolj agresivna metoda…pa vendarle ne vidim druge resitve za moja stegna in zadnjico. stara sem 28 let trebuh imam suh z zelo malo mascobe in vidne so tudi misice… imam pa dokaj veliko in nesimetricno zadnjico (precej vidna je mascobna bula na levi strani zadnjice) z dietami te nepravilnosti ne morem odstraniti, saj je s sportom vse vidnejse. in na ritnicah so se mi pojavile kot nekaksne vdrtine (shujsala sem 10 kg v 4 mesecih). celulita pa imam tudi vrh glave, zaloge so stare sigurnih 8 let.
pa povejte mi vi kaj storiti, govorim v imenu vseh nesrecnic ki imajo tovrstne tezave in se trudijo ze celo zivljenje da bi jih odpravile, pa ne gre…
priporocate lipolizo ali liposkulpturo? (za mojo tezavo)
lep pozdrav,
nesrecna iz primorske