Indukcijska kuhalna plošča Electrolux EHH6240ISK
Pozdravljeni!
Rabim nasvet, izkušnjo ali mnenje.
Imam doma omenjeno Electrolux EHH6240ISK kuhalno ploščo. Zadnje 3-4 dni sem opazil, da po uporabi plošča rabi nekaj časa da se ohladi. Ali je to normalno? Ali je normalno, da večkrat ampak ne vedno, na plošči gori “H” po uporabi? Ja, vem, to je akumulacijska toplota, ampak če se dobro spomnim, prej tega ni bilo ali pa nisem bil pozoren. Ali ima to veze kako posodo gor uporabljam? recimo ali je odvsino kaka je đezva ali pisker? Vem, da ni vse za indukcijo in če nebi bila posoda prava, voda niti nebi zavrela. Torej, bistvo mojega vprašanja je, zakaj indukcija rabi mogoče celo 5–10min, da se popolnoma ohladi, ker od začetka sem 100% da ni bilo tako ali pa res nisem bil pozoren. Hvala za odgovore, pa prosim brez žaljenja in poniževanja, pač rabim nasvet, pomoč … ni vsak za vse. hvala in lep pozdrav!