Najdi forum

indukcijska kuhalna plošča

Zdravo,

razmišljam o nakupu samo ene prenosne indukcijske plošče za kuhanje.
ali jo kdo od obiskovalcev foruma že ima oz. jo uporblja in kakšna so mnenja.
doma se niakkor ne moremo dogovoriti – polovica članov meni, da je to prima stvarca, dreuga polovica meni, da je dovolj že štedilnik s steklokeramično ploščo, ki ga imamo.
mene ta štedilnik jezi – če dam na ploščo npr. džezvo za kavo, se plošča stalno izklaplja, ker je džezva manjša od velikosti (očitno v gorenju niso računali na to, da kdo kuha kavo (?) in potem kar dolgo traja, da voda zavre.
vem, da moram za indukcijsko ploščo imeti posebno posodo, ampak to ne bi bil tak problem, saj zadnja leta kupujem le tako, ki je uporabna za vse vrste grelnikov.
torej, prosim za mnenje oz. vaše izkušnje

jaz jo imam, sedaj že ta tretja gre h koncu, taka mala bela prenosna, znamke rec electronic stara ko hudič ampak še vedno dela, sedaj malo slabše, ampak še vedno. problem je edino, če slučajno mleko greješ za muslije in če skipi je zažge in se zelo težko spuca potem pa ne greje več dobro, drugače je pa zakon, ker se hitro segreje, prej kot na običnem šporgetu.

na podoben način je kot tale samo da je bela http://www.pomurje.si/pomurska-skupnost/mali-oglasi/122772/

New Report

Close