Indijsko olje – hasisovo olje
Pozdravljeni, moja sorodnica ima raka.. hoteli smo narociti to olje, vendar nas je strah posledic. Zanimajo me vase izkusnje s tem oljem, ali izkusnje koga drugega, ki je to jemal.
– Kako se to jemlje, kolikokrat na dan/teden?
– Ali lahko postanes odvisen od tega?
Lepo prosim za odgovore, vem da je to nedovoljeno v sloveniji ampak ko si bolan pomislis na vse, da bi premagal to bolezen.
Lep vecer se naprej!
Sama sem ga jemala en mesec in pol….najprej zvečer riževo zrno pod jezik in nato še zjutraj….pa se nisem počutila ok in sem nehala, morala bi jemati tudi po 1 ml na dan…..kar je za moj žep malo preveč ( 40 do 70€ na dan torej, pa bila bi čisto zadeta) ….pa še dvomila sem v tega, ki mi je dobavil…najprej je bilo gosto, potem malo bolj redko…se je videlo, da mu gre za denar.
Večje količine se ga vzame analno v obliki svečke iz kokosovega masla ali kaj drugega…in se zmrzne in potem hitro uporabi.
Moja prijateljica je redno jemala..pa se je rak kljub temu razširil…sedaj jemlje te sintetične preparate na recept za lajšanje bolečin. Torej ni 100% da pomaga, ker bededa rak je skupek za 1000 bolezni in vsaka ima drugačno pot…pa še vse je odvisno od osebe v kakšnem stanju je, kakšen je imunski sistem. Nekaterim vsaj pomaga smola, da spijo in jejo normalno in včasih je že to veliko, ker se okrepi na ta način imunski sistem, ki je ključen pri premagovanju bolezni.
Torej jemlje se najprej v mali količinah in se potem povečuje doza do 1 ml….in seveda lahko od tega postaneš odvisen, kot od vsake droge, tablet….itd.
Vse dobro.
Mici2014, zelo fino bi bilo, če bi nekako namignila od koga si jemala to olje, da se tudi drugi ne bi “nasrali” z njim.
Govorim zato, ker se mi tudi bojimo, da ne dobimo to od kake barabe ampak od nekoga ki zna delati s tem. Na neko društvo smo bili že opozorjeni, ker je bilo menda nekaj kritik čez njih.
Koliko pa naj bi koštala celotna 90dnevna doza (60ml)?