Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost In ko ti ga dam med joške..

In ko ti ga dam med joške..

No punce, s evam zdi zelo čudno, če tip namesto fafanja (npr) pred vaginalnim odnosom izrazi željo, da vam da tiča med joške in drsa vmes? Jaz npr to rad počnem, pa me zanima, če sem čudak, ali pa morda ve s svojimi frajerji to prakticirate?

Seveda mora imeti za to ženska solidno velike joške.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Se tudi kdaj zgodi, ja:))) Čeprav meni to ni ne vem kako posebnega. Je del igre in prija za spremembo, ter kot popestritev seksa, sam da bi si pa sama ful želela tega pa tud ne. Še vedno imam raje oralo:))) Iiii, packa:)))

Spider

ne glede na to koliko punci ti tukaj odgovori tako ali drugače, boš moral isto vprašanje postaviti tudi bejbi s katero boš sexal……..tako, da ti tudi 1000 odgovorov ne bo dalo ne vem kakšnega vpogleda v real life

Jaz mam nazalost cist malo premale joske za strokovno izvedbo tega. Ampak nekako gre. Se potrudimo. Improvizirat je treba. Je pa hudo rajcajoce.

Ja, tud to. Sicer ni ono obvezn del sexa, pač tu pa tam samo, ker ni nekaj ful ekstra- ne meni, pa tud njemu zgleda ne, ker pol bi to skoz hoto, ne. Je pa en moj bivši bil nor na to, pa sma mogla to ful prakticirat- tam mi je pa že šlo na živce. 🙂

Men je fajn če tip to dela, sploh pa če zraven še uživa :)) *Blondy zardi*

pa če mu pride?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ja mu pa pride ane…hvalabogu, mam vsaj potrdilo da mam kej za kej joške :))))

pol si pa vsa od sperme

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Kot si sam rekel, mora imeti joške za to, ker med dva mozoljčka ji pač nimaš kaj tiščati svoje batine.

Po mojem je ‘titty fu*king’ kar ustaljena praksa, ampak potrebuješ pri roki ali lubrikant ali pa lotion (od Niveaje Body se čisto dobro obnese). Ker ga ni denarja, da bi bejbi pljunil med joške … (LOL, sem si naredil sliko v glavi… obup).

Bravo punca, to je beseda.

Ja, če pa je pred tem batina že bila v muci, pol pa ne rabiš nobenih vlažilnih sredstev, a ne? 🙂 Samo znajt se je treba, na suho pač nič ne rata. 🙂

A ni en reku da se temu reče DIRTY SANCHES? :)) Al je blo to neki druzga…*Blondy skomigne z rameni*

Ni važno, kako se reče, glavno da paše.

temu se reče Španski seks…

na koncu pa pride se biserna ogrlica… hehehe

http://www.hardcore-forum.tk

Men bi bilo to super- erotično!

A ne ruski? Ne vem, v bistvu…

__________________________________________ I can resist anything but temptation. Oscar Wilde

valda jst pa moj tzip to počneva če se naha zahoče=)

tudi jaz ne vidim neke finte v tem. pač, sto ljudi, sto čudi. Tut men je orala čist neki druzga.

Nism še tega doživela.. sam jz sm pr sexu vedno odprta za nove prigode, doživetja in izkušnje. 😉

Bodi zvest samemu sebi ter hodi na soncu in ne v senci druzgih!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close