In kaj naj pričakujem?
na eni zabavi sem spoznala enga tipsona(34) ki mi je bil že na začetku mal všeč.Verjetno je bilo tudi z njegove strani tako:)
No, dala sem mu telefonsko in on me je kmal poklical, ter povabil na kosilo. Po tem naka dni ni bilo nič glasu , pa me je kmalu spet začel vabiti na drinke, kavice-samo vse čez dan-ker nisem imela časa, sem ga nal kenslala-pa tudi nisem čist dobr vedele, ali je to to, če je res tist vau tip zame,no polsva šla še en parkrat ven,: mal na Šmarno, pa še na en drink , pa še na en kosil.Zgleda, kot da sem mu všeč, sam nikol ne da nobenga komplimenta-saj deluje mal bolj zadržano in nikoli na nič ne namiguje… Kaj zdaj, am me hoče še bolj spoznat, je tolk zadržan/sramežljiv ali bi on sam tko z mano na koslia, pa na drinke pa na Šmarno hodu-beri bolj friendship stuff?
Kaj menite.? Nisem navajena takih slowmotion tipov, ker večkrat bi se modeli že kar takoj po men slinl, pa hopacupa izvajal-no sej hvala za rože pr takih jebčkotih;)
Delfinka,
poglej kako si pisala.
Ne veš, kaj bi rad, nič ne namiguje, je slow, ….. še enkrat preberi, kar si napisala in si postavi vprašanje, kaj bi pa ti rada? In drugo: A ti je tip všeč?
ko boš vedela odgovor, potem pa ti kaj naredi.
primož
Tudi jaz sem imela enkrat podoben problem. Ene dva tedna sva hodla na pijačke, na Bled, v kino in podobno. Od njega pa nič. Potem pa sem mu eno večer kar rekla, če me misli “kušnit” al kaj. Pa je reko, da se boji, da bi se potem ful hitro vzburil. Halo?! Kaj je tem tipom? No, potem je končno prišlo do stvari pa je bilo zanič. Tako da sem ga po hitrem postopku skenslala. Pa isto je bil star kot tvoj pa dobr je zgledal. Da ni slučajno isti?
Veliko sreče punca!
Ti očitno pričakuješ (kakor tudi orhideja_1), da so vsi moški pripravljeni skočiti z žensko v posteljo, še predno jo dobro spoznajo. Očitno pa obstajajo tudi taki, ki bi žensko radi spoznali (človeka pa ne spoznaš po 3 zmenkih), šele nato pa se spustili v zvezo, seveda, če bi jim ženska odgovarjala.