Najdi forum

impotenca?

moj fant ima en problem: vedno ko začneva seksati čutim da ima nabreklega(ful), vendar ko si sleče hlače in ko začneva postane njegov penis precej mlahav in ne moreva.potem čez nekaj časa spet nabrekne in vse lepo normalno steče. mene samo zanima zakaj se mu to dogaja.ali je preživčen, ali impotenten? zanima me če ima še kakšna tako izkušnjo? LP

Periodična erekcija, kot so v šesdesetih letih odkrili v Budimpešti, je posledica zamašenih kapilar v moškem spolnem udu. Do teh zamašitev pride zaradi strahu pred fizičnim naporom in se pojavlja izključno pri zelo lenih moških. Takšni moški doživljajo koitus kot tažaški napor. Izjeme so lenuhi, ki imajo zelo izrazito razvit čut lepote, ki je dominantnejši od lenobe. Lepo telo jih torej premami v tolikšni meri, da kri nemoteno prodre v penis, kar omogoča normalno občevanje.
V začetku devedesetih so zaključili s študijo, kjer so ugotovili, da pri pol-erekciji močno pomaga stimulacija uda z usti ali roko. S skrbno izdelanim načrtom oralnega zadovoljevanja, kjer dobi izraz sesanje dobeseden pomen, pa se te zamašitve odstranijo popolnoma. Strokovnjaki priporočajo, da je najboljši čas za to neposredno pred spolnim združenjem in priporočajo konstantno izvajanje, dokler se stanje ne utrdi.

sam če mi lohk še to poveš, ali bo če mu jast pač nardim kar si rekel, za stalno pomagalo al sam za en spolni odnos? LP

Če boš priporočila strokovnjakov izvajala konstantno, lahko pričakuješ, da bo pomagalo za stalno.

Prefinjen humor. Bravo.

Hja, Marjetica, potrebno bo konstantno izvajanja. Te tehnike ti bodo pomagale tudi kasneje pri drugih moških in je tudi zelo koristno, če to počneš z občutkom, nenazadnje pa zraven primešaš še malo užitka ali pa se ga vsaj naučiš zaigrati-užitek, pač. Sicer pa je splošen izraz za vše našteto- PREDIGRA
Kurt Blumenfreud je enkrat izjavil-Predigra je ključ to trdnih uspehov.
Pa veliko užitkov !

Buk, koliko si star ? Všeč so mi tvoji odgovori !

Po površnih izračunih bi rekel, da mi še manjka dobrih trideset let do starostne impotence. Torej, časa je še na pretek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close