Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina IMPOTENCA

IMPOTENCA

Pozdravljeni,
star sem 27 let in imam težave z erekcijo ob spolnem odnosu. Med samozadovoljevanjem teh težav niti nimam, je pa res da me vzburjajo bolj “bizarne” in “extremne” stvari. To je zdaj moja prva punca, skupaj sva dobro leto, med seksom pa še nisem doživel take erekcije in vzburjenosti, da bi prišlo do orgazma ali prave trdote penisa. Pred 26-im letom sem samo masturbiral in nisem imel spolnega odnosa nikoli prej. Jutranje erekcije so normalne, se pravi, da je vzrok psihološki. Kaj je najbolj verjetno, da je vzrok za er. disf? Bizarne stvari, ki me vzburjajo in hkrati zavirajo in omejujejo pri spolnem odnosu s punco? Ali mogoče to, da do 26. leta sploh nisem imel nobenih spolnih odnosov, ali je mogoče samo strah pred neuspehom in da se ne bi dobro izkazal? Punca je zelo razumljiva glede tega in potrpežljiva in si želi prav tako kot jaz, da ta problem pri sebi rešim. Hvala za vaš odgovor.

Spoštovani!

Po moje bi bilo najbolje, da se oglasita v ambulanti za spolne motnje. Deluje v Ljubljani na polikliniki.

S pavšalnimi nasveti vam zelo težko pomagam, pa tudi partnerka ne bo mogla ustreči vašim “bizarnim” in ekstremnim” stvarem, ker bo to zagotovo v kratkem času uničilo vajin odnos.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Pozdravljeni.
Moja težava sicer ne vem če je točno impotenca, je pa blizu… Erekcijo doživljam normalno, edina težava pa je da se mi občasno dogaja da med odnosom samim erekcija zgine in potem posledično tudi spolni odnos ni dokončan. Zadeva zna biti kar neprijetna, zato bi prosil za kak nasvet, ali kam naj se obrnem. Hvala za odgovor in lp

Spoštovani!

To je impotenca, ker občasno ne zmnorete odnosa do konca. Najbolj učinkovito bo pomagalo zdravilo proti impotenci.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Spoštovani
Star sem 46let in imam težavo,Nimam erekcije že več kot leto dni,imam pa sladkorno bolezen tipB jemljem tablete,kadim že nekje 20 let.Imam stalno partnerko vendar tudi z njo ne doživim erekcije,poizkusil tudi z drugo pa s ezgodilo isto.Želja potreba je vendar mi ne otrdi.Pri masturbiranju doživim izliv vendar je to masturbiranje bre erekcije,torej mlahavega.Bil sem pri svoji zdravnici,povedal problem vendar mi ne pomaga nič,vseskozi pravi da moram najprej ozdravit sladkorno da potem bo to ok,vendar kolikor vem s esladkorna ne ozdravi samo imaš jo pod nadzorom.Torej mi zdravnica v tej smeri impotentnosti ni v pomoč.Kaj naj naredim kot naslednji korak.?

Spoštovani!

V vačem primeru zagotov pridejo v poštev zdravila za izboljšanje erekcije. V Sloveniji zanje potrebujete zdravniški recept, ki vam ga lahko napiše vaša zdravnica. Ne vem, čemu odlaša, saj ste bolniki s sladkorno boleznijo med prvimi na seznamu tistih, ki so vam ta zdravila najblj potrebna.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

najboljša varjanta je nakup naravne viagre. mi2 sva imela težave pa jih zdaj nimava več.
pa še ugodne so.

New Report

Close