Implatati
Zelo rada bi stopila v stik z nekom, ki si je uredil usta z impatati. Naneslo je, da sem morala zdreti v spodnji čeljusti vse zobe in imam sedaj totalno protezo že eno leto. Na zunaj ni opaziti nič, vendar mane to zelo prizadeva.Ker sem še zelo aktivna, veliko med ljudmi, veliko na potovanjih me to zelo obremenjuje, posebno, ko je treba sesti za mizo. Rada bi si vstavila vsaj dva implatata , na katerega bi vstavila mostiček. Če je kdo od vas, ki je rešil problem na ta način srčno prosim , da mi napiše, kako to izgleda in če je uspešno.
Lepo prosim in hvala lepa!
Pred kratkim sem brala v dnevnem časopisu o tem kako si je nekdo dal vsaditi dva inplatanta zaradi nošenja proteze.Menda je poseg hiter vendar verjetno drag.
Na vašem mestu bi našla dobrega protetika (zdravnika) ,ali odšla na stomatološko kliniko ,da mi svetujejo.
Prepričana sem,da se marsikaj da če se hoče. Tole ne leti na vas.
Lep pozdrav
Spostovana gospa Vida!
Pacijenti z minimalno 2 implantata so pacienti kateri imajo do 10 -krat manjso resorpcijo kosti in seveda njihova proteza neprimerno boljse drzi kot tista brez implantatov.Uspehi po desetih in vec let so tudi do 95%.Kot zobozdravnik kateri se ukvarja z implantologijo in v ambulanti srecam paciente z vasimi problemi priscno jih priporocam.
dr.dent.med.Korosec Hrvoje