Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Ortodontija – čeljustna in zobna ortopedija implantant – začasna rešitev

implantant – začasna rešitev

Pozdravljeni!
Odlomila se mi je enka zgoraj, mrtvi zob. odločam se za implantant in me zanima, kakšna je vmesna rešitev za zob – od puljenja korenine, pa čakanja da se zaceli, vstavitev vsadka pa do pritrdive krone na implantant. namreč – ne predstavljam si, da sem ves ta čas brez zoba – enke! to lahko traja par mesecev! obstaja kakšna začasna rešitev – se kaj nastavi , pritrdi… ?
za odgovor se najleše zahvaljujem
LP Andreja

Spoštovani!
Opravičujem se za rahlo zamudo z odgovorom. Vprašanje sicer ne sodi v področje ortodontije, pa vendar. Sodobna stomatološka obravnava pacienta temelji na težnji, da je pacient ves čas obravnave primerno oskrbljen, tako v funkcionalnem kot tudi v estetskem smislu. Stroka pozna različne načine začasnega nadomeščanja manjkajočih zob. Zato vsa ta vprašanja, ki vas skrbijo, naslovite na strokovnjaka, ki vas bo obravnaval, in prepričan sem, da bosta našla za vas ustrezno rešitev. Srečno!

****************************************** Leon Herman, dr. dent. med. spec. za čeljustno in zobno ortopedijo http://www.ortodont.info/

New Report

Close