Najdi forum

Kaj je potrebno za to narediti? Več časa posvetiti sebi, se razvajati, biti egoist, se prepričati da sem lepa in vredna, se raziti s fantom, ki je sicer uredu, ampak raje spi kot da bi bil z menoj in sem zaradi tega nesrecna, se posloviti od stvari in ljudi, ki me delajo nesrecno? Kaj bi morala narediti?

Ja, točno to, le egoist ti ni treba biti…

Nauči se reci NE! NIMAM ČASA! Karkoli, kar ti preprečuje, da delaš stvari, ki bi te duhovno izpopolnile. Potem pride sčasoma, ko zmoreš in rečeš DOVOLJ ali spanje ali jaz!!
Zamisli si, da bi se ti TVOJ čas zdaj zamrznil,…, ti je tvoje življenje trenutno všeč? Če ti ni, naredi kaj za to!!

Spoštovana, Mojč!

Predvsem je pomembno, da se imaš rada taka kot si oz., če ti na tebi kaj ni všeč to spremeniš, če lahko, drugače pa to pač sprejmeš.
S kom se pa družiš je tvoja odločitev. Če so okoli tebe ljudje, ki te delajo nesrečno, te ovirajo v tvojem razvoju, je tvoja odločitev ali ostaneš z njimi ali greš svojo pot!
Torej – predvsem premisli kaj si želiš v življenju, kaj bi te osrečevalo – zapiši si te cilje in premisli kako jih boš uresničila, pa tudi s kom.

Najbrž bo fant, če boš sama postala aktivna in hodila okrog, ne samo čakala nanj, tudi začel “letat” za tabo in ga bo zanimalo kaj se dogaja, če pa ne, pa tudi to nekaj pove.

Veliko uspeha!

Špela, Šent

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close