Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje imena…spet (tarja, na pomoč)

imena…spet (tarja, na pomoč)

oj

že od nekdaj so mi bila všeč različna imena in sem si jih zapisovala tako, da je nastal kar dolg spisek. na forumu sem zasledila, da obstajajo tudi različne knjigice z imeni – npr. mamina knjižica imen, pa leksikon imen,… tako, da bi se tam tudi našlo veliko imen.

če pa želiš, ti lahko moj spisek prepišem

lp

Moji predlogi za punčke:

Neža, Jera, Janja, Urška, Mojca, Alja, Tina, Martina, Eva, Ana, Anuša, Alenka, Manca, Manja, Katja, Katjuša, Špela, Lara, Zala, Živa, Irena, Zarja, Mirja.

LP D:))

pozdravljene!

tudi pri nas je nastal problem, ko sva ugotovila, da se bo treba za nekaj odločit.

Kaj pravite na ime Rihard?

Lep pozdrav vsem!!!

men se zdi mal prevec nemsko. sicer pa kul. pa kaj bi jaz sploh rada- moj otrok bo imel poleg slovenskega se anglesko ime (middle name), zato tudi prebiram tele zadeve o imenih, da mi kaka ideja pade.

tale marcica je asica, ful imen ma na zalogi. jaz bi dodala se dve lepi slovenski: Šmen in Domen.
Pa Filip mi je tudi vsec. Ga lahk pol Lipe klices. :-))

eva23,

možev prijatelj je Rihard… krasen možakar (in ime mu je pisano na kožo!)… tako da imaš moj glas 😉

Rihard – v redu, zakaj ne?:)

Če bom imela punčko, bo pa Neli.Uh. marčica ti si super, ful idej!

marčica a si mogoče noseča in pašeš med marčice????
(moja zadnja ideja za punčko pa je Jerca)

ne nisem noseča ampak mi je tako všeč ta forum, da ga morem vsak dan prebrat 🙂

drugače pa moj nick izpeljanka iz imena od mojega fanta – ime mu je marko, klilejo ga marč in potem on mene včasih pokliče marčica:)

jerca je tudi zelo lepo lepo ime – poznam eno in je zelo uredu punca 🙂

lp

New Report

Close