Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! ime za psičko

ime za psičko

Ojla!

A mi pomagate z idejami za ime za psičko border collie, ki jo dobimo naslednji mesec?

Hvala!

Polona

Dora

Ajša,šeli,brija,qeeny,zoya

Mi imamo sedemesecno borderko Nano

Ma radi bi ji dali ime, ki je dejansko pasje in ne tako, ki ga lahko ima tud človek. Čeprav se mi zdi, da danes pri teh imenih res ne veš več…

Evropejka, a je res tako prijazen karakter psa kot pravijo? Imamo namreč dva majhna otroka. A je kaj takega, na kaj bi morali biti še posebej pozornI?

Tviggy (prebrano tvigi)

Ajka

Ava,Aska,Lala,Misy,Mina.itd

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Astra
Binki
Bučka
Lajka
Simba

Ja imajo dober karakter in so zelo inteligntni kužki. Psi so izredno igrivi in rabijo veliko, veliko gibanja. Jaz imam dve hčerke 6 in 9 let. Starejšo že nekako posluša, mlajšo pa jemlje sebi enako, tako da moram včasih kar povzdigniti glas, ker skače po njej, jo grizlja…Je pa res zelo ubogljiva, na sprehodih jo imamo brez problema brez povodca, ne vtika se v druge ljudi, prav tako ne v druge pse. Je v glavnem naša lubica, scrklana na kvadrat.

Predvsem je naporen pes. Kar je lahko dobro ali slabo, odvisno od karakterja. Upam, da ste vzeli to pasmo zato, ker se želite aktivno ukvarjati s psom in jo stalno učiti nove stvari. To je pes, ki rad ugodi človeku (dobro je, da ne le enemu), kar pa tudi pomeni, da potrebuje delo. Ni pes, ki bi mu bili dovolj navadni sprehodi (brez metanja palic in podobnega) in poležavanje na kavču.

Missy,

Misty,

Trixy.

255, to je naš namen. Aktivno preživljanje časa skupaj s kužkom. Absolutno pa je bilo na prvem mestu dejstvo, da iščemo psa, ki je čim bolj prijazen do otrok.

Hvala za namige, odločila se še nisem…. tako da je še kak namig dobrodošel

Naša

katerokoli 3 črkovno 🙂

Jaz dajem imena iz risank. Tako smo imel Gargamela, če bo še kdaj kakšen kuža pri nas bo pa Rantanplan.

Medika

Ko smo dobili mladička, smo ga poimenovali Flock – preprosto zato, ker je nosil to ime prvi rodovniški predstavnik njegove pasme. Ko je bil z nami ene 3 tedne, smo ugotovili, da je njegov karakter tako poseben, da ne more nositi tistega imena, zato mu je zdaj ime preprosto Lump.

Zato ti svetujem, da si sicer narediš en ožji izbor imen, vendar jo zares poimenuj šele potem, ko jo boste že dobro poznali.

Predlogi: Luna, Isa, Tisa, lahko tudi Nala ( saj veš, levinja iz levjega kralja), ali pa Lumpa, če bo nagajivka.

Pa veliko veselja z novim članom.

Joža ?

Keri

New Report

Close