Najdi forum

Ime za psa. nujno

Pri mojih letih pa malo dvomim, da bi me starši vozili naokoli.

Se opravičujem (moja napaka)

PEŠKI BOTE ŠLI=)))))))))))))))))))))))))))))))

sej bote privarčevali za avto,kajne?

A si že slišala za avto sejme????

Sej ti lahko posodim za avtobus če rabiš=)

PS:no problem
Aja samo kak se boma zmenli,da bi ti dala za avtobus,če pa še telefona nimaš

Samo v šoli se mi zdi,da si lahko neko karto nabaviš pa jo maš zastonj prevoz(ti pa še tak nisi stara 12 ker je do 12 let) maš pa popust če si stara osem tako da POPUST zate!”!!!!!

V kateri knjižnici pa bdiš? Da si na internetu

Samo eni morajo tudi nekaj plačat odvisno kak dolgo si gor.
Torej v knjižnici nisi….HM??????????????????????????

Uboga žival, ki bo prišla k tebi.
Imaš varstvo za take primere, ko ti tablet zmanjka?

Kužka sem dobila predčasno in imava se super.Je tih razigran itd…..

Ti pa si STUPID,WEIRD (without money)in probably you are ugly

Sej so na google lahko različne slovarje najdeš (če te zgornje besede zanimajo v slovenskem prevodu)

:))))))))))))

WEIRD

Biby123454321 Maš čist prou to je forum za uprašanja.
Yo_ sm misla da si bol razumliva očitn maš res bolj MIKRO možkančke

hehe=)

Kako težko nekateri prebolite zavrnitev :))))))))))))

sebe šteješ med njih..Sicer pa nimam se več časa s tabo ukvarjati,mam pomembnejšo delo za naredit

Točno takooo=)

mikro mini Yo_

Yo_kak si čudna….omg……………………………………………..
Pa naj bi bila nek vzor hhhhhaahahahahaahaaaaaahahahahaah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

biby123454321 ima prav =)))))

NOV vzor je biby123454321

OOJJ nova sm na forumu pa ga rajš ne bom obiskovala ko vidim kolko je takih ko Yo_

biby123454321, ki je hkrati tudi Ranjja22, kikky, minka16, keksek&cokolada in omg….. očitno ni samo razcepljena osebnost, ampak še kaj več. Primer najbrž obravnavajo v psihiatrični ustanovi, vendar bodo morali v bodoče biti bolj pazljivi. Očitno večkrat pozabijo zakleniti računalniško sobico, kar pa zgoraj omenjena oseba hitro zlorabi za pisanje neumnosti v tem forumu.

Res, tudi sama sem opazila, da je to ena in ista oseba, se popolnonma prepozna po oisanju in pišete odločno napačne teme v temo o imenih za pse….

Za pasja imena si naloži e-knjigo na kužek.si, ker imaš tam res ogroooomno imen! 🙂

http://www.kuzek.si/pasja-imena/

New Report

Close