Ime za psa. nujno
js bom pa čes pol-enga leta dubila mačko (al pa mačkona) vrste perzijske najbrš oranžne barve….kakor kol fuuuuuul bi mi pomagal če bi mi puvedal kkšno lepo ime za to mačko (al pa mačkona)
mal sm izbirčna tkoda:
-ime ne sme bit predolgo (2,največ 3 zloge)
-pa nej NE bojo taka:belka,liska,rjavka,lump,piškotek….pa te….
-pa nej NE bojo človeška:vesna,špela…
-pa nei bo izvirno(mogoče kkšn bog,da kei pumen po anglešk,…
pa nei ne bodo una imena k jih majo us (npr.rex)
upam da boste klub vsemu temu našl kkšno ime pa vnapreii hvala,rada vs mam… mwaaaaa <3 <3 <3 <3
zdravo!!
Jaz bi samo uprašala če,bi mi kdo znal kakšno ime povedat(napisat)=)
1.rosim ne mislit da sem preveč izbirčna=/
2.pasme bo yorkie terier in bo fantek
3.Ne vem če bo rodovniški a mislim da bo.Torej imena na čim več različnih črk (lahko iz abecede)=)
4.Pa tudi če bi lahko dobila kaj nasvetov (če je že kdo imel to pasmo ali pa tudi ne)=?,nekaj o prehrani,itd……
5. Ne vem kako bi ga naučila upravljati potrebo zunaj????
6.Hwala že v naprejjjjj=)))))
PS:imena naj bojo recimo v takem smislu ron,itd. lahko so neke vrste človeška samo, da ne rafael itd. ADIJO=***
Pes bo yorki samo, če bo rodovniški. V tem primeru ti bo vzreditelj odgovoril na vsa vprašanja oz. ti noben pameten vzreditelj psa sploh ne bo prodal, ker vse, kar sprašuješ, je treba vedet že zdavnaj pred nakupom psa.
Glede na tvoja vprašanja pa predvidevam, da boš na sugo nategnjena pri prvem preprodajalcu. Glede na izbrano pasmo upam tudi, da si kreditno sposobna, da boš pokrivala račune pri veterinarju.
Zgoraj uporabi gumb iskanje, ker smo o takih zadevah govorili že milijonkrat, internet pa očitno imaš.
Bodi brezskrbi psa mi bodo prodali next week(ups domnevam da ne razumeš angleško)bili smo pri vzreditelju in si pse ogledali.In DA kreditno sem sposobna.Vzreditelj se ni čudil mojim vprašanjem.Temveč mi je vse lepo razložil.postavljam vprašanja ker je to forummm(hehe)če te moja vprašanja motijo na njih (NE)odgovarjaj!!!in klikni nekje v tvojih mikro možkančkih gumbek da se resetirajo ker imaš očitno že preveč v glavi in že mešaš stvari.=)Lahko bi se ti tudi malo sam um popravil=)!