Ime za otroka
A maš , al si imela matematiko cvek ?
20 + (20 – x) je več kot 20 in manj kot 40.
Če je x npr.35 je vsota 35 !
hmmmmmmm
X = 35
20+(20 – X)=
=20+(20 – 35)
=20+(-15)
=20-15
=5
Svetnik je star 5 let :))))))))))))))
Se mi je zdelo :)))))
Lp
A pol še mamino mleko piješ????????????
BRAVO! JA 5, PA ŽE KR DOBR PIŠEM ZA SVOJA LETA !
A nisi ti že včaraj počil, k si se tolk napenjal ?
A nisi ti že včaraj počil, k si se tolk napenjal ?
Ne, mamino pa ne več !
Kak se je nekdo razpizdo :))))))))))
hahaha
daj Saint piši pod poste če znaš, jaz mislim da za tvojih 5 let bi ti to že moglo ratat
drugače pa reči mami naj ti pomaga :)))))))))))))))))
nadaljevanke: kasandra, milagros, marijamercedes ( ja in še BMW), ………..
Sem mamica sedmim otrokom in morem povedati da mi je bila izbira imena za otroka zelo težka.
Pri prvi nosečnosti sem se odločala med imenom Isabella Mia in Anna Sofia. Tik pred porodom pa sem se odločila da bo moji punčki ime Anna Sofia.
Pri drugi nosečnosti sem se odločala med imenom Natanael Max in Oliver Maj. Nakoncu pa sem se odločila da bo mojemu fantku ime Oliver Maj.
Pri tretji nosečnosti pa je sledil MAJHEN ŠOK … Rodila sem dvojčici , ki sem ju poimenovala Milla Sophie in Isabella Tia.
Pri četrti nosečnosti sem se odločala med imenom Kattrin Marie in Maddy Lia. Nakoncu sem moji punčki dala ime Maddy Lia
Pri peti nosečnosti sem se odločala med imenoma Lionel Max in Maj Lukas. Nakoncu sem pa mojemu fantku dala ime Lionel Max.
Pri šesti nosečnosti sem se odločala med imenoma Žan Luka in Liam Tim. Nakoncu pa sem dala mojemu fantku ime Liam Tim.
VSAKEMU MOJEMU OTROKO SEM ŽELELA DATI DVE IMENI , ZATO SEM IZBIRALA MED IMENI , KI SO BOLJ REDKA OZ. SEM IZBIRALA IMENA PO MOJIH KOMBINACIJAH.
My world Anna Sofia , Oliver Maj , Liam Tim , Lionel Max , Maddy Lia , Milla Sophie in Isabella Tia
Forum je zaprt za komentiranje.