Najdi forum

Ime za muco

Za rumenega mucka predlagam Zlatko.
Mi imamo črno-belo lisasto ”Lizo”, imeli pa smo tudi mucka, ki je oboževal čokolino, zato je bil ”Lino”.

tačka

dobil sem novega mačka in novo muco pa me zanima ime če je kakšno…
Muci bo ime Lucy, mucu še pa nevem…
čimprej prosim.

nalepše ime za mačka je LUMPI, MIKI,MAX,PEPSI,GUMBEK al pa COCACOLA,COCTA
za mačko pa MIKA al pa KIM,LUNA pa mogoč BUČKA

Zdravo!!
Pred kratkim smo dobili mlado muco.Je rjavo bele barve in je puhasta.
Rada bi da ima neko neobičajno ime za mačko.

Hvala

maja

mucek – Link, mucka – Aria 😉

MOJA SESTRIČNA SI NE MORE IZMISLITI IMENA ZA TIGRASTO MUCO!!!!!!!

PROSIM ČE JI POMAGATE IZBRATI LEPO IME ,PA DA NE POZABIM VAM POVEDAT DA JE ŽENSKEGA SPOLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PLIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOJA SESTRIČNA SI NE MORE IZMISLITI IMENA ZA TIGRASTO MUCO!!!!!!!
PROSIM ČE JI POMAGATE IZBRATI LEPO IME ,PA DA NE POZABIM VAM POVEDAT DA JE ŽENSKEGA SPOLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PLIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moji muci je ime zaja kličemo pa jo zlaja.

Mojemu mačku je ime Tigo,kličem ga Tigec. En je bil Tačko,Tom, mama od vseh muck pa je bila Tigra… Sestrična ima muca Valdija

Mojemu mucu je ime Tigo, kličem ga Tigec..

Berta, Joško, Malči, Čombe, Boris, minime, Psiho

iščem nenavadno ime za mucko in mucka.

moji je ime Maca-Mucka 🙂

tvojo bi pa poimenovala Cici ali Cicka 🙂

Muca!

rabim ime za črno belo muco

Našemu prvemu mačku je bilo ime Timi (bil je črne barve), potem sta bila Flip (rjav, tigrast) in Felix (bel, siv in rjav).
Sedaj bomo imeli črno belo muco (z malo sivimi odtenki). Izbiram med imeni Aria, River, Lyra, Kynareth in Luna.

Če bi imela samčka, bi bil pa Lod, Lay, Nash.
Videt je, da sem bolj pristašinja nenavadnih imen 🙂

Mi pa imamo mačko po imenu Suzi pa njenega mladička Olija. Messi, Carlos, Mufi (čeprav ima tako ime naš morski prašiček), Ariela, Sneguljčica, pa seveda še druge. Mogoče se zdijo komu ta imena čudna ampak so nam pač lepa. Mi jih dajamo po likih iz pravljic, filmov, nogometašev, risank, napisov, sami se jih spomnimo… Preprosto ime, hitro naj se zapomne, pa lepo za slišat pa ti ne bo nikoli žal, da si dala tako ime. Lahko je pa tudi Sivka, če je siva. (:

Mi imamo trenutno muco z imenom Capi in mucka z imenom Leksi. Pri fantu pa je eden Risko (tigraste sive barve), drugi pa Tačko. tretjega pa moramo še poimenovati. Pri prjšnjih lastnikih je bil Filip, fant bi mu rad dal ime Cigo, jaz se s tem ne strinjam, vendar še ne vem kako naj ga poimenujem. Všeč mi je viski … =)
je pa črne barve z belim slinčkom, pa trebušček med zadnjima tačkama ima tudi bel =)

naj bo Tobias, skrajšano Tobi 🙂

New Report

Close