Najdi forum

Ime za muco

Trenutno imam Bejbo, imela sem pa tudi mačka z imenom Carto, Kimi, Kepica, sedaj pa imamo tri mladičke. eden bo Hal, za druga dva paše zbiramo. Aja pa Tačko imamo tudi. Eden pa je bil enostavno Muc.

Pri nas so bili pa Joško, Ančka, Vinko in Polde. Bila so tud Mama muca, pa Esmeralda.
Zdej sta Hugo in Boss.

haha, Hugo in Boss, ta je dobra:D

Moj muc je Neon, včasih sem pa mela muce: Tačka, Rika, Mežka in Miška (sestri), Muri, Princ… Sem pa že slišala za mnoga imena: Žulek, Potepin, Lavender, fajn se mi sliši tudi Lona, Pupi, Mina, Mimi…oh, izmisliš si lahko marsikaj.

mojemu mačku je ime brezzubi,serjebeton,raketomavriti,čičkoinfačko
kak so lepa imena 🙂

mi pa imamo muco tačko sedaj pa imamo še eno muco ki pa je črne in bele barve. pa zdaj še mislimo met eno pa nevem kako naj dam oni črni ime.

ma kdo kakšno idejo??

majlo

Mi smi imeli pa 20 let nazaj mačji par – Nancy in Reagan.
Takrat je bilo to aktualno, ker je bil Reagan predsednik ZDA, njegova žena pa Nancy……..

no ta črna muca je zoja.

Jaz imam mačko po imenu Lucy (prebere se Lusi).

Ime sem ji dala po junakinji iz nadaljevanke Sedma nebesa, ker me je mucin trmast karakter spominjal na Lucy iz Sedmih nebes.

Pa paše mi, če ima mačka človeško ime in ne kar nekaj.

mi imamo pa taci, šapi in šara:) pol pa še raznorazne nemogoče inovacije – tacolina, šarnca…:)

js sicr nism mela muce sm mela pa psa maxa in zdej bomo posvojili muco iz mačje hiše oziroma mačkona z imenom zeus!!..okej ful bedno ime …novo ime bo pa poker:)

mi imamo pa mačkona grizlija in muco neli..

AZRAEL,in katero ime si izbrala?

meni najljubše ime za muco je Mr. cat

mi smo dobili mucku pa sem ji dala ime hitty

moji je pa ime Mišuki, bol po japonsko.

Šila, Saga …

Mi pa smo včasih imeli Lumpija, ki mu je to ime bilo pisano na kožu. Imeli smo tudi Pickota in Packota dva brata polna vragolij.
Se pa je v naši okolici prijelo da imajo mucki kar človeška imena in so Cveto, Julka Joža, Pepa, Poldka.
Našemu mucu pa je ime Polde.
Zanimivo pa ja tudi ime Rumen. Samo prav moraš izgovoriti in dati naglas na pravo črko.Zveni prav umetniško kot Rubens
Sedaj pa smo dobili novo muco se pa nismo še odločili kako bo ker moramo sklicati hišni svet…

Dajte mi ideje raje z angleški, ameriškimi oz. tujimi imeni za hrčka!
Prosim!

najlepše ime za muco LUU LUU,LU,LAVI,LA SHAPY(IZGOVORI LA ŠAPI)

New Report

Close