Najdi forum

Ime za muco

Živjo,

moji muci je ime Mišuki.

LP, Tanja

Pozdarvljena,

moja naslednja zivalca bo Pogo, morda pa bo tudi vam vsec.

Lp

Imela sem muco z imenom Mačka.

Znanec ima mačkona z imeni Čombe in Gumbek.

aja

Naša je tudi oranžna in je Šaja.

Mi smo imeli pa imena za pojest: Pica , Čoka, Viski.

pa še Pegi, Mici, Vašek, …

Kakšna zanimiva imena – kdo je avtor in od kod ideje?

halo
tvoemu macku daj ime miki mico maci tacko lori rori piki neli melrin luna medenka …

NAŠIM MUCKAM JE IME BUČKA,KRASPI,NODI.

Imeli smo mačka z imenom FRK in je bil čisto unikaten, siamskih barv z modrimi očmi in dolgo dlako.

Miranda

k pa napriper lana ali lan lahko tudi lankica

našim muckam je ime : garfi, naik , moja , bučko , boni ,
binki ,capko in jaka !
Lep izbor muckov in imen ,mogoče bo kateri prijeten tudi
za vašo mucko !

pozdrav !

moja je pa Lili….poredna Lili 🙂

Ok, eno vprašanje, mogoče čisto mimo.

Od kod vam ideja, da nekdo, ki je iskal ime za mucko leta 2003 to še danes potrebuje?

😉

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

:)))))))))))))))))))))))))))))))) . . . .

o Pozdravljeni včeraj sem dobila Muco.!!in ne vem kako ji naj dam ime in prosim če mi kaj redlagate

p.s muca je bela.. tak da bi se lahko ime navezovalo na belo barvo.!!:)

no, našim mačkom je ime stripes, sanka in arnold(ki je bil prvo arnolda švarceneger:),zj je pa fantek) pred kratkim sm dobila muco, ki sm jo poimenovala honey(med, po barvi), tisti k jim ang ne gre, jo kličejo hani.mam še mačka hugo boss(ker je glaven) in armani muc(črn in eleganten)
če mislite, da so to nenavadna imena– naši sosedje so meli mačka šrufa in mačko matico..

Če je bela, ima sigurno rožnata ušeska. Lahko bi ji bilo ime Rozi.

Nekoč smo imeli tudi mačka po imenu Kivi, nekaj časa je bil z nami Cappuccino, pa muca Punčka, Puža, …

moji pokojni muci je bilo ime žina. lahko pa tudi tigra, lisa. a, niso kjut!?!za bele muce pa snežka ali snežko.

…kako da ne.. tud jaz zdaj razmišljam kako naj dam muci ime, ki sem jo dobila včeraj in mi je res vseeno kdaj je kdo to vprasanje zastavil :))
glavno da ga je pa da je idej cimvec.. (meni odgovarja)

hai kakšno ime naj dam muci???????????******
muca je siva in bela. prosim, svetujte mi!!!!!!****!*

New Report

Close