Najdi forum

kaj je narobe z matejem in mojco, ne vem.
Nia mi sploh ni vsec in ga ne bi nikoli dala svojemu otroku, ce je ze punca vprasala, kaj se nam zdi.

Vsako ime je posvoje lepo če je staršem všeč,tako kot je vsak otrok najlepši za mamico in očka.Žensko ne bodite toliko nestrpne do drugačnosti in misliti da je lepo samo tisto kar je vam po volji.
Glejte v svet z odprtimi očmi.

Ej, ce je vprasala, kaj se nam zdi, pa ne moremo vse kimat, da nam je v redu, ce nam ni. Seveda se da tudi povedat bolj dostojno.

Tud jaz mislim, da lahko vsak pove svoje mnenje pa čeprav je negativno, AMPAK dekleta, so načini in načini.

Še nikjer nisem slišala, da bi bil kdo NOR, BOLAN in podobno, če da otroku nenavadno ime.
Dejmo no!!!

LPDeb

Vprašanje je bilo: kako vam je všeč ime Nia? Moj odgovor: ni mi všeč. pa brez zamere.

lp, ana.

Meni tudi ni všeč

Meni pa je! Takoj za EVO.

Živjo,

zadnjič sem gledala film z Nio Long, pa mi je bila punca takooo všeč. Še celo sanjalo se mi je o tem imenu ….
In si nisem mogla kaj, da ne bi postavila vprašanja o všečnosti oz. pogostosti tega imena.

“Raziskava” gor ali dol, na koncu se vendarle odločamo sami. Ampak zakaj ne bi še neznanke postavile svoj piskrček, je bilo zanimivo!

Hvala, ker ste se potrudile in pozdravček iz Radovljice!

Sara

Tako je ime moji psički 😆

1😂

New Report

Close