Najdi forum

Zdravo!
Pripravljamo se na novega družinskega člana. Problem nam dela izbira imena, saj meni kar naenkrat ni nič všeč, nimam nobene pametne ideje. Baje bo fantek. Želim si ime na črko J, saj je moj prvi sin Jan. Če imate kakšno idejo (bolj nenavadna imena), napišite. Hvala in en deževen pozdrav vsem!
Lili

meni je na crko j vsec JAKOB

naš je jaka:))

kaj pa Jarik?

Jon, Jonas, Jork.. Jure, Jernej, Jakob :))

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Jaša, Jošt, Jaro, Julijan, Justin…..

lp

Mi imamo JERNEJA,decembra bomo povili Manco.
Morda ti je všeč?

Lp

Naš je Jakob, ampak, če bi na tvojem mestu še enkrat uporabila začetnico J, bi se raje odločila za kateri drug samoglasnik kot drugo črko… Jure, Jošt, Jernej…

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Kaj pa Juno?

Juš

jure, jošt, juš

jaz pa imam predloge, ki niso na J ( na J si jih že zgoraj dobila veliko)

Tale imena meni pašejo k Janu:

Brin
Fin
Mark
Bor
Tin
….

Meni se zdi veliko lepše, če imata otroka imena z različnima črkama. Sicer je pa to stvar okusa in če je vama všeč drugače… se ne ozirajta na moje mnenje 🙂
Menim tudi, da imaš več možnosti, da izbereš “pravo” ime, če izbiraš med vsemi imeni in ne le med imeni na eno določeno črko.
Veliko uspeha pri izboru!

Fin??? Ojej… 🙂

Tale stran je zanimiva, ko boš izbirala imena.
http://www.stat.si/imena.asp

Aja, pa recimo Jak.

Jorge.no mi mamo drgač Jerneja Franca.ob poplavi nenavadnih imen je naše precej izjemno,heh.
nia

Moji favoriti niso na J:

Lan, Tian, Tin, Natan, Aljoša, Arne.

meni je bolj pomembno, da ti je ime všeč in da ti je prijetno poklicati otroka po imenu, pa da mu na nek način paše, kakorkoli že to razumemo… Sozvočje imen z bratovim se mi zdi čisto nepomembno, saj sta vsak svoj človek, ne pa siamska dvojčka.

Moje mnenje, seveda.

Meni je vsec Jernej – se zacne in konca na isto crko :o)))

Kaj pa dobra stara imena? Janez, Jože, … tudi na J.

morda Januš

New Report

Close