Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost imate rade penis v ustih do konca

imate rade penis v ustih do konca

ah seveda

a zate je hec, če tiča po ustih valaš

ti packa

tem se ne more reč packa,to moraš doživet potem boš tudi ti spremenil mnjenje,se mi pa kar mal smilte tisti ki tega še niste doživeli

oprosti, jaz sem strogo katoliško vzgojen in ne dealm packarij,o katerih vi razpravljate
za v usta je hrana, moški organ pa za v p………

kakšna pokvarjena mularija, bog se jih usmili

Moja ga ima strašno rada v ustih, pravi da raje kot v pički. In zmeraj mi ga izsesa do konca, da mi špricne, potem pa to poje. Med tem ko ima mojega v ustih, kleči nad menoj s široko odprto pičko, jaz jo pa ližem. Vse je enkratno.

moj se je zataknil v njeni vagini

Zadnjic in nikoli vec! Enkrat mi ga je eden noter poriniu na silo pa nisem mogla dihat, kmalu bi se zadusila, pa sem se branila ker me je tiscal za glavo da nic nisem mogla. Potem me je pretepel

Boga Nataša, kaj vse si morala trpeti.

To zelo pašenam moškim

Jaz sem gay pa mam to full rad sploh spermo v ustih.

Riti tudi rad ližem.

Hej dozaj skero sem kaj imeu je prvo  si vzela kurča jas pa sem jo nabil v usta tako da mine prišlo pa je lepo pojedla košem jo nabijal v usta  debena ni še rekla da nebo pojedla pa tudi še lega sen ji not porino

Jaz imam isto rad ,da mi ga ženska fajn povleče in da ji našpricam v usta.Špelca bi mi ga obdelala.Imam 14-15 cm dolgega ravno pravi za do konca fafat.

Oj kje ste dekleta kjese skrivate je katera za kako kavico pa pol še ga dobi v usta kera ma rada  kije nora na to  se lahko javi mi pa se zmenimo

Oj se javi katera ke ji porinem kurac v usta do konca pa še napoumnim ji usta  to zelo rad nedeim punci naj se javi magari je v vezi 😂😂😂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close