Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Starejši so modrejši imam veliko zdravstvenih tegob – kaj pa vi?

imam veliko zdravstvenih tegob – kaj pa vi?

Ponoči me bolijo stegna, če spim postrani, obraba vratnih vretenc, šumenje v ušesu, vnetje ščitnice, pogosto vnetje mehurja, pa glavobole, pa holesterol.
Sicer se zdravo prehranjujem, veliko se gibljem.
Imate tudi vi toliko težav pri tej starosti?

Starost 60
Holesterol ki je na meji ;-))
Tinitus, ki pa ni ozdravljiv 🙁
Prehrana kolikor-toliko zdrava , gibanje 2x dnevno dooolgiiiiiii sprehod s hitro hojo, dnevno cca 8-10km, pijem NE, kadim 10 cigaret dnevno !!!!!

Ne, nobenih težav nimam, samo z želodcem, ampak to pa že ene 30 let.
Se mi zdiš premlada za vse tole, nobene pri teh letih ne poznam, ki bi kaj posebej izstopala po boleznih ali pa ne povedo?

Ne, nobenih težav nimam, samo z želodcem, ampak to pa že ene 30 let.
Se mi zdiš premlada za vse tole, nobene pri teh letih ne poznam, ki bi kaj posebej izstopala po boleznih ali pa ne povedo?[/quote]

Pa še vsega nisem napisala. Se pa čudim, da na tem forumu tako malo ljudi odgovarja, ali pa so vsi zdravi?

Šumenje v ušesih – metoda EFT

Vnetje mehurja – sedenje nad soparo hrastovega lubja ali žajblja in umivanje

Nimam težav od kar sem ločen!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

He he … ona je tudi ozdravljena 😉

He he … ona je tudi ozdravljena ;)[/quote]
Naka, ni!
Ampak nima smisla razlagati!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

jaz tudi nimam nobenih težav odkar sem ločen. Ima pa izdatne moja ex. otrokom na stikih pripoveduje da se bo menda fentala. Meni je glede nje vseeno.

No, ja da še odgovorim na osnovno postavljeno vprašanje. Edina tegoba je, da se celo noč “ne morem okol obrnit”, pa še vsakič se zbudim zaradi tega.

Spreminjaj odnose v službi in doma.

Malo manj misli na te in vse ostale težave, pa boš videla kako resnično jih ni.

jaz enostavno nimam časa za to da bi me kaj bolelo, vedno imam kako zaposlitev, ki me zamoti, da ne morem misliti na to, da me boli to, boli ono (pa imam jih kar nekaj in to resnih)

Najdi si neko delo, ki te bo zamotilo, pa boš manj mislila na svoje bolezni.

Oglušela pri 45 na nulo, tako da sem kar v tišini. Ja in v težavah zaradi tega. 🙁 Pa ne mi svetovat foruma v tišini, ko itak gor sam moderator piše.

New Report

Close