“imam te rad”
mi je pa všeč kar je napisal Boštjan, se splača razmisliti o ujetostih v naše lastne želje.
In če bi mi vsak dan rekel da me ima rad, se bom spomnila, da me je pri tem pozabil poljubit…
eh ker sem ženska včasih res ne razumem moških, še večkrat pa se zgodi, da ne razumem sebe 🙂
čau in uživejte v poletju
jerca
Te lahko popolnoma razumem.Samo vedi,dejanja so vec vredna kot besede.Ljubezen se kaze po dejanjih,ne po besedah.Ves koliko ljudi znajo samo govoriti,kako ljubijo?ampak to ni resnicno.
Seveda me zenske smo najsrecnjese,ce dejanja pasejo ter se zraven besede,”ljubim te”seveda je super,ce so dejanja,pa se zraven besede.
Ampak ne pozabi,da najvecja vrednota so dejanja,ki ti njih clovek pokaze,njegove vedenja,kaj obcuti zate,ce ti pokaze z njegovim vedenjem,kako te ima rad.
Seveda nas poznam zenske,ne bi skodilo,ce bi nam to rekel,samo vedi nekaj ljubezen,se ne da opisat v v besedah,lahko pa njo clovek pokaze v njegovih dejanjih.Kot,ce te poslusa,ce ga zanima,kaj ti obcutis,ti stoji ob strani,ga ti zanimas kot osebnost,te spremlja te spostuje,na tvoji poti,verjemi vse to vec pomeni kot te besede.
Seveda je super,ce se k temu dodajo te besede,ampak ne pozabi,ljubezen se vidi po dejanjih.Poznam dosti ljudi,ki govorijo otem,recejo”ljubim te”ampak,dejanja govorijo svoje,kar dostikrat ni v skladu besed.
Povsem te razumem,da si bi zelela,to slisat.Bilo bi super!Ampak premisli,kaj je vaznejse,en clovek,ki ti govori”kako te ljubi”ali dejanja cloveka.Ves te besede lahko vsak clovek izgovori,ce hoce,ampak mislim,da so dejanja pomembnejsa,tam se vidi,kaj clovek obcuti.
Govorit je eno,je lahko,zal,dosti zensk verjame v to,ampak to pokazat,cutit,je drugo.
Ljubezen se ne kaze v besedah,ce so zraven,je se bolj osrecljivo,ampak ljubezen so dejanja.
Ne pozabi,koliko ljudi govori o ljubezni,ampak dejanja,govorijo cist nasproti temu.In kaj je bolj vazno?besede ali dejanja?lp