Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Starejši so modrejši Imam bolečine- ali Atlasprofilax pomaga?

Imam bolečine- ali Atlasprofilax pomaga?

Pozdravljeni,

pred dnevi sem odprla že temo na sosednjem forumu, a ker nisem dobila nobenega odgovora, bom vprašala še tukaj, če ima morda kdo izkušnje in mi lahko svetuje.

Stara sem 49 let in imam že več let močne bolečine v križu ter desnem kolku.
Prijateljica, ki je malo starejša, mi je pred dnevi dala letak in ta naslov spletne strani, češ, naj grem: http://atlasprofilax.weebly.com/
Ona jih ne more prehvaliti. Imela je migrene, bolelo jo je med rameni in nasploh je bila brez energije. Zdaj pravi, da je postala kot nova že skoraj takoj po tistem obisku in mi govori, naj grem še sama, da ne bom več skoz o svojih bolečinah jamrala.

Odločila sem se, da postavim vprašanje na forum, ker bi rada slišala še mnenje drugih ljudi, če je že kdo bil?

Hvala in lep pozdrav!

ja, sem bila pri teh, ki ste jih napisala in so mi odpravli migrene katere sem imela vrsto let po tem ko sem prisla v meno

Marica, hvala za info. Sem obiskal to stran in se naročil za tretma. Sicer rahlo skeptičen glede na pretekle izkušnje s kiropraktiki. To sicer ni kiropraktična metoda, čeprav marsikdo misli. Kot sem razumel, gospa z nenakšnim aparatom sprosti vratne mišice, tako da se atlas – to je vratno vretence, pravilno ugnezdi. Kar pa se mojih bolečin tiče- zateglost v vratu, torej na levo nisem sploh mogel brez bolečin zarotirat glavo. No, sedaj pa super. Opazil pa sem tudi (žena še bolj), da se bolj pokončno držim. Toplo priporočam.

Meni tudi.

New Report

Close