Najdi forum

mogoce pa te samo niso zeleli uzaliti. Zdaj, ce si se ti ponudila samobzato, da vidis, kdo bo “nasedel”, bi rekel da nisi iskrena, verjetno zaradi neke izkusnje prevec nezaupljiva. Ampak hej, ce ti tako odgovarja, prav, saj imami vsi neke svoje “finte”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

mogoce pa te samo niso zeleli uzaliti. Zdaj, ce si se ti ponudila samobzato, da vidis, kdo bo “nasedel”, bi rekel da nisi iskrena, verjetno zaradi neke izkusnje prevec nezaupljiva. Ampak hej, ce ti tako odgovarja, prav, saj imami vsi neke svoje “finte”.[/quote]

No, saj bi ponudbo lahko zavrnili, a ne. Ampak nič hudega, tako se vsaj nisem počutila dolžnice, kar se sicer pogosto, če dobim bistveno več, kot dam … Nisem tip ženske, ki bi se ji zdelo samoumevno, da tip vedno plača in da njim nikoli ni treba. Me pa zmoti, če ni neke velikodušnosti in ravno pri takih malenkostih se to tudi pokaže. Ti fantje gor, ki grmijo, da zakaj bi ženski karkoli plačali, saj ima menda svoj denar … zakaj bi ji pa pomagali, saj lahko najame mojstra? Zakaj bi jo kam peljali, saj lahko naroči taksi? In tako naprej in tako naprej.
Škrtost je pa eden od smrtnih grehov, a ni. Meni je to grozna lastnost pri človeku. Grozna.

No, zame si bil velikodušen. V ta portret si vložil svoj čas in mislil na osebo, za katero si slikal. Jaz to razumem tako, ker tudi sama slikam, rišem itd. In vem, da se v take stvari vloži tako čas kot svoje misli, energijo. Popolnoma materialistična oseba bi pa na stvar gledala drugače, taka si po navadi želi bolj konkretno darilo. Hehe.. take so moje izkušnje, ko podarjam različne slikarije za darila. Eni to cenijo, drugi pa ne. Pa za tiste ta druge ne slikam več..

New Report

Close