Ima me, da bi še enega prižgal
tudi mene je velikokrat imelo, d bi prižgala samo še enega, da se samo še enkrat pocrkljam s cigaretom, velikokrat bi se najraje skrila v en kot in pokadila eno škatlco cigaret, eno za drugo in si predstavljala da ta čas ne bi obstajal in bi se nadaljeval takrat, ko bi pokaila zadnjo cigareto iz škatlice, predvsem zato, da ne bi imela slabe vesti, da sem spet prekinila odvajanje,….. vem kako se počutite. sem bila strastna kadilka, brez cigarete nisem mogla narediti nič. ob vsakem opravilu, obedu, kavi, čaju, košču čokolade, kepici sladoleda, pometanju dvorišča,sem morala pokaditi cigareto na dan je prišlo že okoli 2 škatlici.kako mi je bilo žal denarja, ki je puhtel dobesedno v zrak, vam ne morem povedati in istočasno so bilo prisotni tudi izgovori, da nekaj pa moram imeti v živlenju …….ampak danes, po enem letu in nekaj dni, niti ne pomislim več, da bi enega prižgala in sem prepričana, dače boste vztrajni boste zmogli. pri odvajanju je predvsem potreben čas vztrajnosti,, dlje ko boste vztrajali manjša bo želja po še nem cigaretu. želim vam veliko vztrajnosti.
lp
Dragi moji sobojevniki
Predal sem se po celi črti. Včeraj sem pokadil cca. 5 cigaret, danes že 7. Po vseh regelcih sem ponovni kadilec. Za nekaj časa se bom umaknil, da o vsem skupaj premislim.
Tako kot piše v tisti knjigi Allan Carr eden je kajenje. Tisto beštijo, slo v sebi obudiš že z enim dimom. 21.10. mi ne bi bilo potrebno prižgati. Sla res ni bila tako močna. Ampak takrat sem dejansko obudil beštijo v meni, in pripeljal sem se na začetek, na 24.7.2008.
Držite se in lep pozdrav
Najina ljubezen ti pa ga ne seri a prau.
Ja Gruber-ček…..hudiča….kaj pa je zdaj to? Te je decembrsko vzdušje in kuhan vinček popeljal v radosti (kakor komu) kajnja, kaj?:))))
Ja upam, da se boš spet kaj oglasil, ko bo nastopilo ponovoletno treznenje in čas kondicijskih priprav na poletje. Verjemem, da se bomo takrat spet brali, kajne?
Do takrat pa ti želim en very happy and non-smoking rest of life:)) Oz Vso srečo v prihodnjem letu….
Čau
PS – ne bom ga s*****:))))
Ok, v resnici si želim, da ne kadim več. Cigareti mi niso prinesli nič, le kvarijo mi karakter, ker sem na tem področju pogorel in si ne dovolim poraza.
Danes začnem znova ker si:
Želim prenehati z odvisnostjo in vem, da bom sedaj uspel, pa če je ne vem kaj.
Do sedaj sem spisal cel dnevnik in nočem, da se konča z neuspehom. Predvsem bom iskren do sebe in tudi do foruma. Več kot nas neha, lažje bo drugim. Tako kot so prenehali Pika%, najinaljubezen, SonjaV, Pupa200…lahko tudi sam in drugi za mano.
Prihajam nazaj.
Gruber, tudi jaz se bom vrnila:) Pa spremenila nick v nekaj bolj obetavnega.
Trenutno razmišljam o povodu, ki so me pripeljali spet na stara pota in ugotavljam, da se je začelo z opustitvijo športa (kar naprej neki izgovori kot vreme, čas, bla, bla, bla). Potem po prvem dimu pa so moji junkijski možgančki naredili samo klik. Sem očitno tip al vse al pa nič. Vmesne poti žal (ali pa na srečo) ni.
najina ljubezen, tvojemu kofetkanju s sodelavci bi rekel moj možiček: “grem na enga pasivnega”, he, he…
Se beremo:)
Relaps pa čim prej pridi nazaj. Če sem pošten je danes prvi dan nekajenja.
Točno tako kot praviš ti je tudi pri meni. Najprej sem zanemaril šport potem sem popustil še pri kajenju. Resda sem čez glavo prezaposlen in če hočem lahko tečem samo ob 5 tih zjutraj ali pa po deveti zvečer. Ampak v resnici to ne bi smel biti izgovor tudi dež ne.
Lep pozdrav
najina ljubezen, tvojemu kofetkanju s sodelavci bi rekel moj možiček: “grem na enga pasivnega”, he, he…
:)))) Hej relaps – ti tvojemu povej, da puhajo stran od mene oz, se jaz mal umaknem, da se ne kadi vame – ker mi smrdi :)))) Sicer, če bi kadili notri, ne bi hodila z njimi trust me:)))
Gruber – restart? Bravo:)))
Danes sem se spomnila kar po dolgem času, da odprem moj včasih vsakodnevno večkrat brani forum, da vidim, kaj se dogaja. In kaj berem, Gruber je ponovno zaplul v stare vode. Mislim, da sem ti enkrat že svetovala in ti želim ponovno: Gruber, zakaj si ne poiščeš pomoči? Saj veš, eni sami kar nekako zmorejo, drugim pač ne gre. Meni že ni šlo, pa sem si pustila pomagati in danes sem že v 17 mesecu brez.
DRŽIM PESTI ZATE!!!! Z D R Ž I !!!
Sonja
Hojla!! Jaz se zopet vračam nazaj na tale forum…:((
Seveda sem nehala kadit za kar nekaj časa, no vsaj zame(bilo kr nekaj mesecev, mybe 8). In seveda (kako drugače??)je prišlo do enega res skrajno neprijetnega, stresnega dogodka v službi. Tisti p….. dan sem šla na kavico in poleg naročila še škatlico cigaret. Ko mi jo je kelnar prinesel sem jo gledala kot, da je vredna zlata. Rekla sem si, pa menda, ne, boš zavrgla toliko časa, truda. In seveda sem ga. Veselo sem spohala tisto škatlo še v istem dnevu,… škatlica na dan (sedaj), jopet na novo, jupiiii. No, da ne bom tu preveč dolgovezila.
Vsem, ki vztrajate na poti nekadilcev, VZTRAJAJTE, noben stres, nič ni vredno da začnete nazaj kadit. Pa tut žal vam bo (vsaj meni je), ker (guess what), hočem, želim nehat ponovno in sedaj zbiram motivacijo in vse, da odrežem že ta gnus (najlepši izraz)!!!Upam, da je moja zgodba vsaj nekomu, vlila motivacije.
@Gruber
Tudi, če si skadil tistih nekaj čikov nema veze, pojdi naprej!!!Ne oziraj se, bilo pa je šlo.
P.S:V kratkem vam sporočim datum, ko bo prišlo do dne D. 🙂
Lep, prijeten boj!!!
Petrusha
Spet se javljam.
Postal sem še bolj strasten kadilec. Vse težave povezane s kajenjem so se povrnile. Zadah, boleče grlo in želodec, slabosti, pomanjanje zanimanja za šport, ki je povezan s splošnim pomanjkanjem energije, slab vzgled otrokom. Ko bodo dovolj stari bodo zanesljivo prižgali ”enega”, če ne drugega.
Dejansko imam v zadnjih mescih vsaj 50% manj energije, zjutraj se zbudim zaspan, pa tudi manj samospoštovanja imam, ker mi pač ni uspelo. Ja pa alergije na seneni nahod so večje…..in še bi lahko našteval.
Tokrat zadnjič poskusim sam, potem bom poskusil s Champixom.
Ura 13:50, datum 14.4.2009
Lep pozdrav in bravo vsem, ki vam uspeva.