Najdi forum

Ima kdo preverjen zaslužek?

Informacijo mi lahko posreduje na Skaypu klemen.kolenc2

LP Klemen

Ne vem kaj misliš z preverjenim zaslužkom?!

Jaz delam 1,5 meseca SCnet, kjer omogočam folku popust do 60% in služim z njihovimi nakupi.

Vidim da se ukvarjaš sam z večimi mrežnimi merketingi. Za svojega ti lahko rečem, da smo ga začeli pred 2 mesecema v Sloveniji in se ful dobro širi. Ni vložka, ni vzorčnih paketov, ni članarin, ni vpisnin,…

Po 1,5 meseca začetni zasližek 1143,52 eur.

[email protected]

A SCnet deluje ali je vse skup propadlo.Ne duha ne sluha?

Pozdravljeni,

stvar je zanimiva, lahko prosim več info na [email protected].

SCnet ni propadlo,očitno brezposleni ljudje niso glih zaželjeni oziroma pridejo na koncu piramide.Kljub temu,da ti ni potrebno vlagat nobenega denarja,kar je res,ampak prednost imajo tisti,ki bodo vložili vsak mesec od 50 eurov navzgor ozirma vsaj 100 e na mesec,da predhodnik nad tabo dobi procente,prav tako,tudi ti ljudi pod sabo moraš imeti take,ki bodo dajali denar.Bolje da napišejo v P:S: brezposleni niso zaželjeni.No vsaj jaz sem dobil tak občutek.

Preverjene informacije glede zaslužka Zelo zanimive informacije kako zaslužit od doma.

pišite na [email protected]

Spamer 🙁

To sem našla pred mesecem dni na spletu. Meni je v pomoč upam da najdete kaj tudi zase

www.preverjenzasluzek.info/[/url]

Priporočam. Preverjeno. Ne obogatiš čez noč, če pa si vztrajen se da res lepo zaslužiti.

Poizkusite.

https://www.paidverts.com/ref/cenca

New Report

Close