Najdi forum

Ima katera silikonske prsi?

Zanima me naslednje:

-pri katerem kirurgu ste bile operirane
-koliko časa je minilo od operacije
-ste imele kakršne koli komplikacije v zvezi z operacijo (celjene ran, tvorba kapsule okoli implantata)?
-Če veste, katere implantate imate (proizvajalec)

Vaši odgovori mi dobo v veliko pomoč.

Hvala in lepo se imejte.

ja!!!
operirana sem bila pri dr.Čoklovi v LJ
od operacije je minilo leto in pol
vse je potekalo brez problemov, tudi kapsula mi se ni naredila
tudi rane so se zacelile zelo hitro
kar vprašaj še kaj, če te še zanima
lp

Maša,

najlepša hvala za tvoj odgovor. Vprašanje sem postavila na več forumov, pa si ti do sedaj edina, ki mi je odgovorila, zato še enkrat res lepa hvala.

Zanima, kje imaš rez (pod pazduho, pod dojko, ali pod bradavico) in katere implantate imaš (proizvajalec). Če proizvajalca ne veš na pamet, te prosim, če lahko pogledaš v odpustnico. Ta podatek resnično rabim.

Hval in Lp.

rez imam pod dojko in je skorajda neviden, vidi se le, če dvigneš roko, sicer pa je skrit pod gubico

predlagali so mi sicer, da bi imela rez pod bradavičko, ki je dovoj velika, vendar je meni taka kot je zelo všeč in nisem želela kaziti njene podobe

proizvajalca bom preverila, vem le to, da je ameriški

kako to, da si se odločila in za kakšno velikost?

Odločila sem se zato, ker so moje naravne prsi tako majne, da jih skoraj ni. Velikost bo 160 ccm, torej bom s tem dobila st 3.

Hvala ti za informaje. Preveri se proizvajalca in mi sporoci.

Lp.

oj, Sonja, imam podoben problem kot ti, pa se še nisem odločila za povečanje. predvsem zaradi denarja, malo pa tudi zato, ker se hočem nekak sprejet takšna, kakršna sem. zelo malo žensk vidim, ki bi imele tako majhne prsi kot jaz, zato me zanima, kako se spoprijemaš s samozavestjo. sama sicer nosim z gelom podložene modrce, pa me nekako ovirajo. še najraje bi bla vedno brez modrca, pa me je strah pogledov.

in če ni skrivnost…kako dolgo si nabirala denar za operacijo in koliko si stara?

Tudi jaz imam zelo majhna prsa kakor ti. Nederci me predvsem v teh vročih poletnih dneh kar precej motijo. Na morju pa sem skoraj brez, saj so mi nepodlozene kopalke prevelike, one pa se precej dolgo sušijo. Tudi sama bi sla na povečanje, a me je malo strah.

meni je pa smotano bit zgoraj brez na plaži – ravno zaradi premajhnih prsi, pa zato, ker se mi zdijo vse okoli mene nekako narejene po “standardih”.
najbolj me moti to, da se sama pravzaprav v redu počutim taka, kot sem.
pa ne morem kaj, da se ne bi počutila kot en frik, ker izpadem iz tega “kulta čaščenja dojk” v revijah, reklamah in na splošno.

Saj to čaščenje prsi mene tudi moti. Kljub vsemu sem lahko dojila, prsa pa imam še vedno – nič. Mene tudi preveč ne moti, ampak vsaka stvar ti bolj pristoji, če zgoraj nekaj imaš. In pogledi drugih…

Se točno takega mnenja kot vidve…Sem čisti plohec…za operacijo pa nimam poguma ..pa tudi …nekako sem proti umetni “lepoti”..

..saj ne rečem ..če je zenska suha …majhne joškice lepo izgledajo…ampak če imaš pa širše boke in okroglo rito…pa majhne prsi …hm..se sploh ne sklada…meni je moja postava prov smešna….zgoraj suha…spodaj precej zaobljena….ja no….

..počasi se bo treba sprejeti tako kot sem….ampak kaj ko je to tako tezko…

Lepe pozdrave vsem!!!

Ani, mam verjetno podobno postavo kot ti. poleti bi tko rada nosila tiste kopalke z modrčkom na trikotnike, pa tudi tega ne morem. ful veliko se presekiram zaradi jošk, čeprav obenem vem, da nima smisla se obremenjevat, da imam še druge adute…ja, sprejemanje samega sebe…blazno težko…

Jaz sem si pa kupila tiste kopalke s trikotniki…sicer ni nevem kaj…pa še težko sem jih našla…ker zgornji del rabim najmanjsi spodnji pa malo večji….

…čez dva dni grem na morje…prve dni bodo zoprne…potem pa si ga počasi na easy vzamem…
..sam je res tezko ko berem razne revije..in so blazno lepi dekolteji notr….in mi je hudo ..ker vem..da jaz takega nikoli ne bom mogla imeti…uf….

Ani, kje si pa našla kopalke? maš zgornji del podložen?

New Report

Close