I’m back!
Danes sem ugotovil, da sem se vrnil…
Sredi avgusta sva nehala s punco po nekaj letih…bilo je grozno. Čeprav sem jaz hotel ven, mi je strla srce. A se razumemo? Ugotovil sem, da ni zame, da je bolje da nehava in sem naredil konec. Bolelo je.
Te dni ugotavljam, da sem pripravljen, oz. da si želim nove veze.
Torej sem rabil dobrih 5 mesecev.
Srečen sem, da sem free!
To je vse kar sem hotel povedat.
Kakšne izkušnje imate pa vi s tem? Koliko časa ste rabili, da ste šli po neki daljši vezi relativno sproščeno na npr. prvi zmenek?
1 leto, k so se mi tipi čist zagabl. Ampak slej k prej ugotoviš da niso vsi isti in zdej mam pa cukrčka.
Velik sreče pr naslednjih puncah, ena bo že ta prava.
lp
punca me je pustila 28 aprila 2002…. pa še zdaj vsak dan pomislim nanjo in mi postane slabo …. neke nove resne punce pa še zdaj nimam … nobena me ne mara za več kot 14 dni :((((
Hvala
1leto, ker nisn več mogla vidt tipa.. Pa bi se še šla naprej to, če ne bi pomotoma, zdejšnga tipa spoznala 🙂
sj bo…
Dobr bi blo,da bi prebral kakšen moj spodnji post!
Ne bom nič komentiral, sem pa več kotna dnu….
lp
Dejta no fanta, ne jokat. Glavo pokonci in naprej na lov.
Srečno in enga lupčka (za prvo pomoč in lahko noč). :*
Ja tko je, sm bla jst po ene pol leta back, s tem da sm bla jst tista k sm ga pustila, sam to tud prizadane čeprov on tega ni verjel. No ja pa sm mela novga pa ne za dolg, z njim vse OK. Pa ni šlo. In sm po nekem cajtu ugotovila, da se to vleče še od unga prej. Kaj pa? To, da nobenmu ne zaupam. In se mi zdi da bo še neki časa trajal:(
Pa upam, da bom loh nekega dne tud jst en tak podobn post napisala, k si ga ti dons. Pa velik sreče zdej k si back:)
LP
Hmmmmmmmmm mislim da eno leto…………ampak a veš da skoraj vedno rabm eno leto da pridem k seb…………
Tko!
Rina
Men se zdi, da ženske rabjo dalj časa zato, ker so bolj temeljite pri svojih čustvih in potem ko pa one pridejo BACK, potem pridejo pa with a BUM, pol pa kurbarija do konca….tko sm opazu.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.