Najdi forum

I’m back

Čestitam!!!!!!!

Neverjetno, kar mraziti me je začelo, pa solzice so začele lezti ven. Tako ti privoščim in te občudujem. Super si se držala pred meseci in optimizem ti je pomagal.

Drži se !
Tinoča

Tudi jaz se pridružujem čestitkam.. Vso srečo…

Borovnica

Braaavo!! Res, vso srečo!

lp tina

Toliko lepih misli in zelja, da tokrat res mora biti vse lepo in prav! Moja molitev bo naslovljena tudi na vas… Vso sreco od srca!

Draga Špelina!

Iz srca – vso srečo!

Vidka

ČESTITKE IZ VSEGA SRCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Draga Špelina, čeprav se ne oglašam pogosto, sem spremljala tvojo boločino in iskreno upala,da se boš kmalu oglasila z veselo novico. Sedaj ti je uspelo, poleti boš srečna mamica, še več, vaša družinica bo štela štiri člane. Obveščjaj nas sproti, da se bomo tu skupaj veselili tvoje sreče, ki ti jo, brez dvoma, vsi privoščimo. Lp M

Zdaj lahko le še ponovim, kar je napisala ami 😉

Vse vaše pozitivne misli in dobre želje bodo zagotovo pripomogle, da bo ta pikica pridno rasla.

Mimogrede: velika pika še ne ve ;)))

Stokrat hvala, dekleta!!!!!!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Uživaj in uživaj in še…uživaj! Bodi srečna!

Vse lepo!

Draga špelin@!

Čestitke :)))) Ti pošiljam en kup pozitivnih misli in da imaš zdravo nosečnost pa hiter porod….

Javi se kaj :))

Čestitam in držim pesti na vso moč zate in za tvojo pikico!!!

Draga Špelina
zdele bi me pa skor kap. kar tako sem zavila na ta forum, da vidim, kako bi bilo, če bi bila še vedno…

TOOOOOK SEM VESELA, kot bi se zgodilo meni.
Pošiljam ti pozitivne misli in energijo. Bodi takšna kot si – najboljša.

Res sem vesela, da ti ne znam povedati.
Vse bo tako kot mora biti.
objeme
kaja

Am…se opravičujem…jst pa pojma nimam, za kaj gre oz. kaj se je dogajalo s špelino. Kakšen link mogoče?

Bom kar sama pojasnila, ker sem že ravno tu gor 😉

Gornja linka povesta bistvo, še več o moji preizkušnji pa najdeš na forumu Ko starši žalujejo. Mimogrede: na drugem linku je celotna zadeva tudi v angleščini, ker imam veliko prijateljic, ki slovensko žal ne razumejo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Ful sem vesela zate in ti želim vse naj naj naj.

Oj, tudi meni so prišle solze v oči, ko sem prebrala novico, saj spremljam tudi dogajanje na sosednjem forumu “ko starši žalujejo.” Jaz sem sedaj preživela točno 4 leta od smrti mojega fantka po porodu, ki je bil v bistvu lepo razvit v 34 tednu, a sva se znašla v tistem 1%…ko otroci umrejo, potem preživela ločitev, tri selitve in sedaj 9.10 tudi jaz ugotovim, da menstruacije ni in zagledala dve črtice…še sedaj ne morem verjeti! Po tolikem času hrepenenj in neizživetosti po nosečnosti, ki se ne konča z rojstvom zdravega otročička, ampak ki se nadaljuje z pogrebom in vsemi ostalimi hudimi stvarmi.
Upam, upam, da bo vse v redu, za obe od naju! Še ena izguba bi bila res huda.
A razmišljajmo pozitivno, pa bo…

New Report

Close