Najdi forum

I’m back

Č E S T I T A M !!!!
Sem takoj vedela, kaj pomeni naslov. Vso srečo!

Lep pozdrav, Marjeta

Res sem vesela za vas! In vaš angelček naj vas čuva…

Vso srečo, Ana

Vse bo ok. Srečno!

Iskrene čestitke Špelin@. Tudi jaz sem spremljala tvojo zgodbo in resnično sem vesela zate in tvoje. Kako bo oz. je šele hčerkica vesela, kaj????

Uživaj in misli pozitivno.

Veselim se tvojega malega čudeža! Srečno!!!!!!!!

Čestitke in čim lepšo nosečnost!

Loti

Iskrene čestitke in veliko sreče na 9-mesečni poti!

Draga Špela!!!
Zelo sem vesela da je tudi vama posijalo sonce!!!ČESTITAM
NADA

ČESTITAM in vso srečo!

Čestitke!!!!! Pred nekaj leti sem bila v podobni situaciji, pa je bila nosečnost po smrti mojega drugega otroka čisto vredu, porod lahek (kot bi se mi nekdo oddolžil za vse kar sem prej prestajala) in z otrokom vse OK.
Eno lepo nosečnost in zdravega otročka!!!!!

Čestitke še od mene. Super, da si vztrajala in dokazala, da smo ljudje zmožni delati čudesa…
Gotovo boš marsikateri zgled, kako vztrajati in se dvigniti, ko si najbolj na tleh. Občudujem tvojo voljo in pozitivno energijo! Naj vam gre tokrat kot po maslu.
(Mi pričakujmo februarja.)

jokam, ker se veselim zate!
vso srečo in čestitke,
lp

Špelin@, poznam tvojo zgodbo iz “ozadja”, sem res zelo vesela zate in za tvoje bližnje, čestitke iz srca in SREČNO!

Špelin@- ISKRENE CESTITKE OB TEJ CUDOVITI NOVICI!- VSE VAS PAZI ANGELCEK TOMAZ IN VEDI; Z DOBRIMI MISLIMI NAPREJ IN VSE BO V REDU!!!!!!!!!:-))

Draga Špelin@!
Nisem se še začela oglašat na forumu, ampak ta trenutek se moram, ker sem iskreno vesela zate-vidiš, tam kjer Bog zapre vrata, odpre okno… vse dobre misli ti pošiljam čez hribček, 7km stran..

Čestitke!

Anja

Čestitam!!! Te novice sem izredno vesela. Si ne moreš misliti kako. Neštetokrat sem se spomnila nate in držala pesti, da bi vama čimprej uspelo. Tvoja zgodba se mi je zasidrala v dno srca, mogoče zato, ker so mi tik pred mojo zanositvijo postavili sum na MS. Še vedno je vse v zraku, diagnoza ni potrjena. A nič zato. Upam, da tudi nikoli ne bo. Kajti tudi midva s partnerjem pričakujeva najino malo miškico v začetku februarja (2.2.), a mislim, da bomo skupaj že januarja in povem ti, zame ni večjega veselja od tega pričakovanja. Vem zakaj živim in zakaj se je vredno truditi!

Želim vam vse lepo, obilo sreče in zdravja!!!!

Češnjica

Čestitamo !!!

Mravljica z malima.

Iskrene čestitke in vse najlepše vam želim!!!!!!!!!!!!

Ksenija

Jes, čestitke iz vsega srca,
lpL

New Report

Close