Najdi forum

I’m back

Evo, sem se mal zjokcala, pa še poznam te ne osebno, ampak mi je tvoja zgodba res tako ležala (in mi še vedno leži) v srcu. Prečudovite novičke!!!!!!!!!!!!! Pošiljam ti objemček, pa smeškote ((((((((:-))))))))…..
Drži se, uživaj, pa na enega krasnega junijčka ali junijko!

lp Andreja

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,super.Se veselim s teboj.Pozitivno v novo najlepše obdobje življenja.Srečno!

Špelina, čestitam! Vesela sem in tudi mož bo, ko bo zvedel.

Iskrene iskrene čestitke pa veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko zdravja.

Špelin@, prav polepšala si mi dan, res sem vesela in ti iz vsega srca privoščim!!!

No, to je pa lepa novica. Ceprav te ne poznam, sem se pogosto spomnila nate.
Cestitke!

Pozdravljena, Špelin@,

ne morem si kaj, da ti ne bi tudi jaz čestitala. Kar pogosto sem prebirala tvoja sporočila in sočustvovala s tabo. Ko sem prebrala tvojo novico sem se tudi sama zelo razveselila. Želim ti lepo in mirno nosečnost.
Lep pozdrav s Primorske, Lili*

Pozdravljena!

Iskreno ti čestitam in vem, da bo vse lepo ter nasmejano!

Jenny

Pogumno naprej Špelin@!

Iskrene čestitke!

🙂 🙂 🙂
ej, špelina ostala sem brez besed!
Kaj naj ti napišem, ko že vse veš!
LP od šefice!

jeeeeeee!!!čestitamo tudi mi trije
samo pogumno in veliko užitkov s trebuščkom :)))

Ko sem brala tvojo zadnjo zgodbo sem se zjokala. Zdaj resnično upam, da boš na koncu jokala ti (od sreče seveda), ko boš dobila otročka na trebuh :).

Čestitke!!!!!!!!!!!!

To pa je novička, ki ogreje v tem mrazu. Vse lepo do konca in še naprej!! Srečno!

Tucka

Vesela zate 🙂
Srečno!

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Super!

Vse bo dobro!Sem vesela zate!

l.p.Ninjetka ***************** Kdor ima dobro srce, ta ne potrebuje lepega obraza

Draga Špelin@!

Če sem prej s teboj jokala s sedaj s teboj neizmerno veselim!!!

BRAVO! BRAVO! BRAVO!

Vso srečo iz srca še dalje!

Nika

Vso srečo, Špelin@! Res si jo zaslužiš. Držim pesti.

Daj špelinc@ oglasi se nam kaj.

Tako sem srečna zate, da ti ne znam ne napisati, ne povedati. Res…………..
Držim ti pesti, da bo vse v redu in tudi ti jih drži zame.
lp D.

Dobrodosla.

Špelina iskrene čestitke. Močno držim pesti zate in se veselim s tabo. Tudi naš angelček bo čuval tebe in miceno pikico.

Manca1

New Report

Close