Najdi forum

I’m back

Česitam, sem brez besed, ker imam solzice v očkih. Res si čudovita srečka nosečka.

Lp
A.

Ojla Špelin@,

res je to ena najlpših novic danes!
To sem želela videti.

Sedaj pa bomo držali pesti vsi za vas in vašo malo pikico.
Čuva pa vas res samo vaš angelček – tako kot tudi na nas pazi en od lanskega julija…

Še 1x : BRAVO IN ISKRENE ČESTITKE!

pikica

čebel'ca Jelka

Moram ti povedati, čeprav te ne poznam, da mi je ob tvoji novici postalo kar toplo pri srcu. Sedaj pa držim pesti, da se boš veselila svojega otročička. Srečno!

Lep dan še naprej

ČESTITAM…ko sem v juliju prebrala tvojo žalostno zgodbo….sem nekako čutila, da boš ŠE letos napisala “I´m back”…

…vesela sem zate in tvojo družino…in držim pesti do konca!!!

:-)))

Iskrene čestitke še od mene. Ker sem spremljala tvojo zgodbo, sem zate še toliko bolj vesela.

LP

Pi-kica

Čestitke!

Naj vas angelčki čuvajo!

lp

Čestitam in držim pesti, da bo vse vredu!

Lep dan

ČESTITKEEEEE!!!!!!

Spremljam tvojo zgodbo in sem zelo vesela zate in za tvojo družinico!!!

Lep dan in lepo nosečnost!!!

o madonca čist sem solzna :))) čestitke ful vsem !!!

eno lepo nosečnost in zdravega dojenčka ti želim iz srčka res!!!

B.

Veliko veliko sreče! Vesela sem zate!

Špelina – tudi na starševskem čveku ti iskreno čestitamo in se veselimo s teboj!!! :-)))))))))))))))))))

Le pridi kaj naokoli!!

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Joooj Spelinca – cestitam, cestitam, cestitam…in ti posiljam en veeeeeeeeeeeeeeeelik objemcek!
Tinca

Špelin@, držim pesti zate! Verjemi, vse bo super!

S solzicami v očeh – za tvojo srečo – držim pesti!!! in komaj čakam pomlad, da nas razveseliš še z lepšo novico…..

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

Špelina, ne veš kako sem vesela zate. Čeprav je danes pusto oblačno in sem precej slabe volje, me je tvoja novica razveselila in zdi se da je sonce posijalo tudi v mojo pisarno.
Držim pesti zate za tvojo pikico za čim lažjo nosečnost.

Jaz delam test v četrtek ali petek, upam na dve modri,…..????

Res iskrene čestitke Špelca … :))))))) … iz vsega srca. :))) Tako sem vesela zate … kar oči se mi solzijo. :))) Sedaj pa samo pogumno in brez slabih misli … pa saj ti to znaš … ;)))))))

Pozdravljena,

Super si!:))) Veselim se s teboj!!!
pozdravček

Sva že dve, ki nama od petka zamuja menstruacija. Tudi pri nas sta dve črtici. Čestitam ti in ti želim vse najboljše do srečnega konca.

LP Maja

Lep pozdrav !

Čestitke Špelina! Pa je zasijal sonček!!!! Kar solzice so mi prišle na oči, tako sem vesela zate!

Držim pesti in ti želim vse lepo!
Z.

Hej,

Full dobra novica. Čestitke!!!!!!!!
Verjamem in držim pesti, da bo vse O.K.

Maja

New Report

Close